Bereiding

Veel sneller dan dit wordt het niet. Ook niet veel lekkerder. Deze taco’s gevuld met garnalen en bonen zitten bomvol smaak en staan in een handomdraai op tafel!

  1. Meng de bonen, de lente-ui, de tomaat, de rode peper, de koriander en 1 el olijfolie in een kom en breng royaal op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak er de tijgergarnalen met het komijnpoeder en het paprikapoeder 2-3 minuten in tot de garnalen roze kleuren. Verhit de tortilla’s kort in een droge koekenpan en vul ze met het bonenmengsel. Verdeel de garnalen eroverheen en maak af met de zure room.

Per portie: ca. 481 kcal
39 g eiwit | 11 g vet | 52 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Charlotte Morgan Fotografie: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Katy Greenwood