Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Speculaas

Speculaas

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de bloem met de basterdsuiker, de speculaaskruiden, het bakpoeder en een snufje zout.

  2. Snijd de koude boter in blokjes en voeg hem toe aan het bloemmengsel.

  3. Kneed het geheel tot een soepel deeg. Leg het deeg ca. 1 uur in de koelkast.

  4. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Rol het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat uit tot een plak van ca. 2 cm dik.

  5. Besmeer het deeg met de melk.

  6. Druk de amandelen in het deeg en bak de speculaas ca. 30-35 minuten in de oven.

Per portie: 213 kcal | 25 g koolhydraten | 4 g eiwit | 12 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)