Foodies 06/2024
City trip!
Cover van

Sukade met dadels

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Laat het vlees op kamertemperatuur komen, bestrooi het met de ras el hanout. Bak het op hoog vuur rondom bruin in de olie. Haal uit de pan.

  2. 2 Smelt de boter in het braadvet. Pel en snipper de ui en fruit hem in de boter. Voeg de kardemon en de steranijs toe. Doe er de tomatenpuree bij en bak kort mee. Blus af met de rode wijn, 500 ml kokend water en het bouillonblokje. Doe er het sap en de schil van de sinaasappel en het vlees bij en laat het geheel op laag vuur 3-4 uur zachtjes afgedekt stoven. Voeg vlak voor tijd de dadels toe. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met couscous.

Per portie: 618 kcal | 30 g koolhydraten | 27 g eiwit | 20 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)