Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Teriyakisaus

Teriyakisaus

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de mirin, de  gevogeltebouillon en de sojasaus aan de kook. Voeg de suiker toe en roer tot de suiker opgelost is. Breng opnieuw aan de kook en laat 2 minuten koken.

  2. Roer de maïzena glad met 3 el koud water. Bind er de saus mee. Vul de heet afgespoelde weckpotten met de saus. Schroef het deksel goed dicht en zet de potten ca. 1 minuut ondersteboven. Draai de potten weer om en laat ze afkoelen.

De teriyakisaus is in de koelkast ongeveer een maand houdbaar.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)