Het NH Barbizon en het bijbehorende sterrenrestaurant Vermeer in Amsterdam worden verbouwd. Zo grondig, dat ze een flinke tijd moeten sluiten. Om al het personeel aan de gang te houden, openden ze in de achtergelegen kapel een pop-uprestaurant onder leiding van chefkok Chris Naylor. Het restaurant is hip ingericht met de oude nachtkastjes en mini-bars uit de hotelkamers.
Foodies genoot een avondje van de flexitarische kookkunsten van de chef...
In zoutkorst gebraden peer met pompoen, spruitjes met vadouvan en kaassaus en bietencarpaccio met humus-chermoula vinaigrette. Dat zijn gerechten die je kan verwachten bij roomservice at Olof's. Alle gerechten zijn vegetarisch, vlees kun je als side-dish bijbestellen. Het zijn heerlijke, originele gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Wat roomservice at Olof's verder nog zo leuk maakt? De vermuteria met verschillende soorten vermouth, de cocktailbar waar je meer dan 10 soorten gin-tonic kunt proeven en de charcuteriebar in samenwerking met Brandt&Levie. Ook proberen? Het kan nog tot eind april.
Advertentie
Onze tips
Restaurants in Amsterdam: dit zijn de beste hotspots & tips
Restaurants in Brugge: deze hotspots mag je niet missen
Restaurants in Eindhoven: dit zijn beste tips & hotspots
Restaurants in Den Haag: dit zijn de beste hotspots & tips
Restaurants in Utrecht: dit zijn de beste hotspots & tips
Australische BBQ: 5x recepten én tips
High tea in Nederland: dit zijn de leukste adresjes
Duitse kerstmarkten: 11x de mooiste van 2024
Restaurants in Londen: de beste hotspots, pubs & bars
Restaurants in Valencia: de beste hotspots, barretjes & tips
Riviercruises saai? Deze culinaire cruise niet!
Australische BBQ: alles over deze traditie
Restaurants in Arnhem: dit zijn de beste hotspots & tips
Culinair retreat op Sicilië met Vanja van der Leeden & Emilia Strazzanti
Hotspots: dit zijn de beste restaurants in Rotterdam
Barbados beleven als foodie: zon, rum en héél veel eten
Redactie