Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor 3 tips voor (in) jouw droomkeuken

3 tips voor (in) jouw droomkeuken

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Meer dan ooit brengen we tijd door in onze eigen keuken. We koken en bakken erop los, proberen iedere dag wel een nieuw recept uit en doen extra moeite om van het diner een feestje te maken. Dan is het wel zo fijn als deze ruimte er beter uitziet dan ooit. Met deze leuke en lekkere tips voelt jouw keuken aan als die van een luxe restaurant.

1. Bijzondere aankleding voor je tafel

Ben jij ook zo gek op tafelen? Creëer sfeer met een bijzondere aankleding. Mix & match vrolijke items en creëer zo jouw droomtafel! Op Zwaanzinnig vind je bijzondere collecties, van servies en glaswerk tot accessoires en tafellinnen. Alles heeft een eigen verhaal.

2. Afval scheiden? Doe het in stijl!

Deze afvalemmers van Brabantia passen in elk interieur en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en varianten. Bij K’OOK! vind je deze en nog heel veel andere leuke producten voor in de keuken, op tafel of om mee te koken.

3. Exclusieve keuken op maat

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Wil je dat deze uniek is, op maat en ambachtelijk wordt gemaakt, én volledig past bij jouw wensen? Handiginhout maakt uitdagende ontwerpen met een persoonlijke touch. Praktische oplossingen komen samen met sfeer en uitstraling. Alles is mogelijk: van een sfeervolle landelijke keuken tot een super strakke designkeuken.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!