Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Stork

5x de leukste hotspots in Amsterdam

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Een dagje doorbrengen in onze hoofdstad is altijd een goed idee. Niet alleen vanwege alle leuke winkels, maar vooral door de hipste hotspots. Bij een van deze vijf toffe plekken zit je sowieso goed.

1. The Corner Amsterdam

Op zoek naar een gezellig café met het zonnigste terras in de Rivierenbuurt? The Corner Amsterdam is dé plek. Met haar uitgebreide menu is het de ideale locatie. Je zult elke dag andere versbereide specialiteiten vinden, waaronder veel Nederlandse klassiekers. De vrolijke bediening, ongedwongen gastvrijheid en de kwaliteit van de keuken zijn kenmerkend voor het café. Meer informatie? Kijk op de website van The Corner Amsterdam.

2. De Veranda

De Veranda is de schakel tussen de hectiek van Amsterdam en de ruimte en het groen van het Amsterdamse bos. De chef besteed veel aandacht aan het welzijn van zowel mens als dier. De keuken is gebaseerd op wat het seizoen te bieden heeft en duurzaamheid en smaak staan voorop. Ze bieden een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan. De kaart vind je op de website van De Veranda.

3. Restaurant Stork

Restaurant Stork is dé plek voor visliefhebbers met een unieke locatie in Amsterdam Noord, pal aan het IJ. Hier kun je rekenen op dagverse vis met een prachtig uitzicht. Op de menukaart staan klassiekers zoals fruits de mer, maar ook heerlijke specials zoals snowcrabpoten. Op vrijdag hebben ze happy hour met gin-tonics en oesters. Bekijk voor een voorproefje alvast de website van Restaurant Stork.

Stork

4. La Cucina del Sole

Sinds 2002 dé plek om Italiaans te leren koken. Bij La Cucina del Sole kun je terecht voor eenmalige kookworkshops, kookcursussen van 4 lessen en zelfs voor culinaire vakanties naar Puglia! Alles staat in het teken van de Italiaanse keuken, inclusief vegetarische & vegan gerechten. Arrivederci in onze keuken. Meer informatie vind je op de website van La Cucina del sole.

5. Café Cliché

Café Cliché is een plek om je thuis te voelen. Je kunt er goed eten, een praatje maken met de chef en borrelen met je vrienden. De open keuken, loungebanken en warme uitstraling zorgen voor een heerlijk huiskamergevoel. Of je nu carnivoor of veg-lover bent, vis-eter of saladeprikker, er is voor iedereen wat lekkers. De heerlijke menukaart vind je op de website van Café Cliche.

Cliche

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!