Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor 6x tips voor een onvergetelijke kerst

6x tips voor een onvergetelijke kerst

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Ben jij al klaar voor kerst? Houd je shoppinglist maar bij de hand, want dankzij deze tips verzeker jij jezelf dit jaar van onvergetelijke feestdagen.

Cocktails by Nina

Wat is feestelijker dan cocktails bij het kerstdiner? Met Cocktails by Nina heb jij jouw cocktails klaar in een handomdraai! Onze cocktails worden thuis geleverd in een mooie fles en zijn klaar om uitgeschonken te worden. Verras jouw gasten met een heerlijke cocktail die in elk glas hetzelfde smaakt! cocktailsbynina.com

Feestelijk tafelen met Inventum

Met de Inventum grillplaat GP510 kun je heerlijk tafelen tijdens de feestdagen. Op de grillplaat maak je de lekkerste gerechten met vlees, vis of groente zonder boter te gebruiken. Stel zelf eenvoudig de temperatuur in en grillen maar! Hiermee ben je verzekerd een ouderwets, gezellig en oer-Hollands avondje.

Amerikaanse Kerst bij The Junior’s – Food Market

The Junior’s – Food Market in Amsterdam is de winkel die je nodig hebt voor al jouw Amerikaanse producten. Speciaal voor de feestdagen is er de Holiday Bucket. Deze bestaat o.a. uit heerlijke bakproducten zoals de Keebler Ready Crust voor een echte American Pie en een pumpkin stuffing van America’s Finest. Een heerlijke Bucket om weg te geven of zelf lekker te houden. Bestel hem online via www.thejuniors.nl.

De nieuwe Nigella

Koken, eten, leven is het even heerlijke als verrukkelijke nieuwe boek van de koningin onder de foodwriters, Nigella Lawson. Nigella’s eet­ en levenswijsheid sprankelt in elke zin. In haar ken­merkende innemende en gloedvolle proza brengt ze in dit boek, uitgegeven door uitgeverij Atlas, verhalen over koken en eten samen met ruim 100 nieuwe recepten. Nu in de boekhandel!

3D Lawson - Koken, eten, leven

 

Dé perfecte kersttafel

Maak die heerlijke Kerstdagen helemaal compleet met een mooi gedekte tafel. Bij Caatje’s winkeltje vind je naast Kerstdecoratie ook een ruim assortiment textiel en servies series voor een gezellige gedekte tafel in een landelijk Kerstsfeer! Tafellakens, tafellopers, servetten, keukenschorten en eventueel bijpassende stoel – en sierkussens met mooie prints maken het geheel compleet.

Zeg het met een kaartje

December is door kerst de meest gezellige tijd van het jaar, zo vinden ze bij Greetz. Wie verras jij bijvoorbeeld met een heerlijke kersttaart of gezellige kerstdonuts? Uiteraard kan je daarbij ook een kerstkaart versturen via Greetz. Voor een leuke eetbare of drinkbare verrassing zit je bij Greetz in ieder geval helemaal goed! Bestel jouw cadeau via de website van Greetz.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!