Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Hellofresh

Dit is de tip om eenvoudig gezond en gevarieerd te eten!

In samenwerking met HelloFresh

Advertentie

Als Foodies-lezer heb je aan inspiratie geen gebrek maar vind je het soms toch wat lastig om elke dag opnieuw iets lekkers en gezonds op tafel te zetten? Dan zijn de maaltijdboxen van HelloFresh misschien wat voor jou! Wij vertellen je er alles over en delen een exclusieve aanbieding die je niet wil missen.

Maak gebruik van Foodies’ exclusieve aanbieding

Ook al staan wij het liefst uren in de keuken, we begrijpen heel goed dat zelfs foodies daar niet elke dag tijd voor hebben. Na een drukke werkdag is het ook heel fijn als je alles al in huis hebt en alleen maar een recept hoeft te volgen. Een maaltijdbox is op dat soort dagen echt een uitkomst en wat ons betreft de tip voor wie eenvoudig gezond en gevarieerd wil eten. Daarom vertellen wij alles over de boxen van HelloFresh en delen wij een exclusieve aanbieding!

Wat is HelloFresh?

HelloFresh is een maaltijdservice waarbij je wekelijks een maaltijdbox vol verse ingrediënten en heerlijke recepten ontvangt, waardoor je zonder stress en gedoe de lekkerste maaltijden op tafel zet. De recepten zijn eenvoudig te volgen, ook als je geen ervaren kok bent. Bovendien zijn alle ingrediënten al voor je afgemeten, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets te veel of te weinig gebruikt. Zo wordt koken met HelloFresh niet alleen leuker, maar ook veel gemakkelijker.

Wil je de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Hoe werkt HelloFresh?

Het concept van HelloFresh is simpel. Je kiest online het type box dat bij jou past, op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en die van je gezin. Denk hierbij aan de hoeveelheid gezinsleden die mee eten en hoe vaak per week je de boxen wilt ontvangen. Omdat niet elke week hetzelfde is, kun je wekelijks het aantal personen en maaltijden aanpassen. Zo zit je nergens aan vast en kun je de maaltijdbox flexibel inzetten. Heb je de juiste box geselecteerd? Dan is het tijd voor het leukste gedeelte: het kiezen van de recepten. HelloFresh heeft een wisselend aanbod waardoor je elke week opnieuw een gevarieerd menu kan samenstellen. Daarna wordt op de door jou geselecteerde dag de box met verse ingrediënten en heerlijke recepten thuisbezorgd. Ten slotte is het een kwestie van koken en genieten!

Exclusieve aanbieding

Ben jij enthousiast? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk een exclusieve aanbieding waarmee je maar liefst 85 euro korting op de eerste boxen én gratis cadeaus krijgt. Wees er snel bij, want deze actie is van korte duur…

Maak gebruik van Foodies’ exclusieve aanbieding

HelloFresh aanbieding

Lees ook: 25x avondeten recepten voor elke dag

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!