Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Heel Holland Bakt

Bakkers opgelet: je kunt je weer opgeven voor Heel Holland Bakt!

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Bakkers klaar? Bakken maar! Misschien worden deze oh zo bekende woorden binnenkort wel tegen jou uitgesproken. Het is namelijk weer mogelijk om je op te geven als kandidaat voor Heel Holland Bakt.

Voor veel taartenkoninginnen en cakeprinsen is het dé ultieme droom: Janny, Robèrt en André imponeren met het lekkers uit jouw oven en meesterbakker worden. Voor diegene heeft foodies goed nieuws: het programma is op zoek naar nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen. Over welke kwaliteiten je moet beschikken? Naast ervaring is de ideale kandidaat ook stressbestendig en beschikt hij of zij kennis van producten en een flinke dosis bakplezier. Sta je al te trappelen? Tot eind maart kun jij je opgeven via de website van Heel Holland Bakt.

Even oefenen om ervoor te zorgen dat jij de nieuwe Rutger, Menno, Sarena of Anouk wordt? Maak dan een van deze heerlijke baksels.

1. Red velvet taart

Red Velvet cake

2. Butterscotch-banoffeetaart

butterscotch banoffee

3. Truffeltaart met chocoladeschotsen

truffeltaart met chocoladeschotsen

4. Cakerol met matcha en witte chocolade

matcha

Foto Janny, Robèrt & André: © HeelHollandBakt.nl

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!