Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
podcast bestellen kan altijd nog

Foodies in de podcast Bestellen Kan Altijd Nog

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De weekmenu's van Foodies ken je waarschijnlijk wel: vaste prik op vrijdag om 12.00 uur. Voor de gelegenheid maakten we een weekmenu voor de podcast Bestellen Kan Altijd Nog, die je nu kunt beluisteren!

Podcast Bestellen Kan Altijd Nog

Bestellen Kan Altijd Nog‘ is de nieuwe podcast van Jeroen Doucet en Jonas Nouwen. In de podcast ‘Bestellen Kan Altijd Nog’ gaat het helemaal om inspiratie voor doordeweekse maaltijden en af en toe ook een weekendproject. Elke week verschijnt er op zondag een nieuwe aflevering met inspiratie voor een weekmenu en wordt er telkens één recept wat uitgebreider besproken met de gast van die week.

Podcast Bestellen Kan Altijd Nog

Gratis luisteren

Wil je lekker gaan luisteren? Neem dan vooral eens een kijkje op het podcast-platform Podimo. Hierop zijn al onze favoriete culinaire podcasts te beluisteren. Met deze exclusieve aanbieding probeer je het platform nu een maand lang gratis uit!

Luister nu 30 dagen gratis

Weekmenu Foodies

Afgelopen zondag was Bas te gast in de podcast, om namens Foodies een heerlijk weekmenu te presenteren. Benieuwd wat er allemaal voorbij kwam aan recepten? De podcast is nu te beluisteren via deze link of via je favoriete podcastplatform. Alvast een tipje van de sluier: de favoriete pasta van Bas staat ertussen, en natuurlijk mag ook een recept met Gorgonzola niet ontbreken.

Romige venkelpasta met worst

Benieuwd naar het favoriete recept van Bas? Maak zelf eens deze heerlijke pasta!

> naar het recept: romige venkelpasta met worst

Eenpansgerechten: romige venkelpasta

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Meer weekmenu’s?

Elke vrijdag komt er om 12.00 uur een kersvers weekmenu online. Elk menu bevat zeven recepten, zo hoef je alleen nog maar de boodschappen in te slaan. Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem elke vrijdag een kijkje op foodiesmagazine.nl/weekmenu.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!