Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Betaald worden om wijn te drinken? Droombaan-alert!

Betaald worden om wijn te drinken? Droombaan-alert!

In samenwerking met Taste Rueda
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Na twee succesvolle edities zoekt Rueda Wijnen ook dit jaar Winefluencers. Met dit jaar één winnaar in Nederland en één winnaar in België! Van 19 tot en met 23 september barst de strijd om deze droombaan (en de paycheck van € 5000,-) weer los op social media.

Betaald worden om wijn te drinken?

Ja, je leest het goed: wijn drinken én een lekker zakcentje verdienen. Dat klinkt toch als een droombaan? Als toekomstige Winefluencer voor Rueda wijnen komen je dromen gewoon uit. Wil je ook betaald worden om wijn te drinken? Lees snel hoe je mee kunt doen!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Solliciteren naar deze droombaan

Solliciteren naar deze droombaan is gelukkig ook nog eens heel eenvoudig. Deel jouw voorliefde voor Rueda Verdejo op social media van 19 tot en met 23 september. Hierna kiest de jury de winnaar, op basis van kwaliteit van de beelden, persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Van Instagram tot Facebook en ook van TikTok tot blogs, ga all-in! Hoe creatiever, interactiever en wijnzinniger, hoe beter natuurlijk!

Volg de Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda Winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik ook #TasteRueda. Iedereen in Nederland en België kan meedoen, op één voorwaarde: je bent 18+.

Winefluencer

Ben jij de opvolger van Rueda Winefluencers Elianne en Debbie?

Een Winefluencer is natuurlijk áltijd online. Jij weet je volgers te inspireren met wijnzinnige content in tekst en ook in beeld. Als Rueda Winefluencer ben je uiteraard gek op witte wijn en dat schreeuw jij van alle daken! Zo maak jij je volgers blij met alles wat met Rueda Verdejo te maken heeft.

Meer informatie? Kijk hier voor alles over Rueda Winefluencer en de algemene voorwaarden.

De jury

De jury bestaat uit oud-Winefluencers Elianne Vink van @ElianneDrinksWine uit Nederland en Debbie van Dijck van @Goestingske uit België. Zo bepalen echte ervaringsdeskundigen dit jaar de nieuwe winnaar, Elianne en Debbie weten natuurlijk als geen anders hoe het is om Winefluencer te zijn.

Rueda wijnen

D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje, bekend van de verdejodruif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse wijnen). De wijngaarden in Rueda liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel. Hier zweten de druiven in de brandende Spaanse zon, en ’s nachts bibberen ze van de kou. En juist op dát moment worden ze geoogst – zo blijft die knapperige frisheid namelijk behouden die je terug proeft in elk glas wijn!

Betaald worden om wijn te drinken? Droombaan-alert!

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!