Advertentie
Foodies 50 klassiekers
In Foodies 50 klassiekers gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen gerechten die iedereen kent. Vanaf nu hoef je nooit meer te zoeken naar de beste klassieke recepten van de New York cheesecake, Italiaanse lasagne, Hollandse bitterballen en Hachee, Australische pavlova en nog veel veel meer klassiekers. Alle 50 gerechten uit deze uitgave móet je een keer gegeten én gemaakt hebben. Kortom: Foodies april is een echte bewaareditie!
Bestel hier Foodies 50 klassiekers
Paella, pavlova & peperkoek
In de april-editie gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen we gerechten die iedereen kent én waar iedereen naar verlangt. Zo vind je onder andere:
- De perfecte New York cheesecake en traditionele fish ‘n’ chips
- Waan jij je een echte Australiër met recepten uit down-under
- Ontdek je het verhaal achter het oer-Hollandse snoep drop
- Ervaar je hoe makkelijk het is om zelf bitterballen te maken
- Tippen we de mooiste kookboeken om thuis klassieke gerechten te maken
- Maak je thuis Chinees-Indische afhaalgerechten
En nog veel, veel, veel meer!
Sneak peek
Kun je ook niet wachten tot dit heerlijke nummer op de mat valt? Wij hebben alvast een kleine sneek peak om de voorpret te vergroten:
https://issuu.com/flpublishinggroup/docs/issuu_fd04_197cbb90431639
Foodies 50 klassiekers: nu met gratis verzending
April staat bij ons het teken van klassiekers. Wil jij dit bewaarexemplaar niet missen? Bestel Foodies 50 klassiekers dan deze week. De pre-order loopt maar kort dus wees er op tijd bij. Wanneer je het nummer vóór 12 maart bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen en ontvang je ‘m als eerste. De editie ligt dan 21 maart op je deurmat. Let op! Ben je abonnee? Dan ontvang je deze editie al op je deurmat.
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.