Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
ontbijt

Breakfastbytes: alcoholvrije pop-up bar & sterrenrestaurant afgebrand

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Logisch dat je het soms allemaal niet meer bijhoudt! foodies zet daarom iedere week alles wat hip, hot en happening is op een rijtje. Pak lekker een kopje koffie of thee en laat ons je bijpraten.

Feesten zonder drank

Heb je na al die feestdagen het voornemen om in januari de alcohol links te laten liggen, maar wil je toch een avondje uit? Daar hebben ze in Amsterdam iets op verzonnen. Bij pop-up Bar 0.020 kun je na hartenlust de gezelligheid opzoeken, zonder dat je in de verleiding komt om toch een glas wijn of bier te bestellen. De tijdelijke horecagelegenheid is geopend van donderdag tot zondag en wordt op 1 februari afgesloten met een eindfeest om met alcohol te vieren dat je het hebt volgehouden.

Sterrenrestaurant brandt af

Helaas is er ook minder goed nieuws. Het Duitse driesterrenrestaurant Schwarzwaldstube is vannacht verwoest door een brand, meldt Misset Horeca. Het vuur begon rond 03:00 in de keuken. Ondanks de inzet van vele brandweerlieden kon het gebouw niet meer gered worden. Schwarzwaldstube bemachtigde in 1992 drie sterren en leverde die status daarna niet meer in. Wat er nu met het restaurant gaat gebeuren, is niet bekend.

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!