Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Ontbijt (2)

Breakfastbytes: wijn van de Meilandjes in de verkoop, Baut krijgt een vaste locatie & meer

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Logisch dat je het soms allemaal niet meer bijhoudt! foodies zet daarom iedere week alles wat hip, hot en happening is op een rijtje. Pak lekker een kopje koffie of thee en laat ons je bijpraten.

Baut krijgt een permanente vestiging

Goed nieuws voor de fans van het bekendste pop-up restaurant van Amsterdam: Baut krijgt een permanente plek. Na zes tijdelijke onderkomens, waaronder in de voormalige V&D aan het Rokin en het oude Paroolgebouw, kiest oprichter Michiel van der Eerde voor een vaste plek in Zuid. Bij Bar Baut ligt de nadruk op borrelen en goede bargerechten. Of dit het einde is van het pop-up tijdperk? Zeker niet.’Aan het rondreizende Baut komt geen einde, we blijven op zoek naar nieuwe tijdelijke pop-uplocaties,’ vertelt Van Der Eerde aan het Parool.

Tv-kok wint Expeditie Robinson

We hopen dat je, net als bijna 1,6 miljoen andere Nederlanders de finale inmiddels gezien hebt, want tv-kok Hugo Kennis heeft het programma gewonnen! Hoewel de finaleproef volgens flink wat kijkers toch een beetje aanvoelde als een anticlimax, was de vreugde van Hugo er niet minder om. ‘Dit was het gaafste avontuur van mijn leven’, jubelde hij op Instagram.

Wijnen, wijnen, wijnen!

De familie Meiland kan voortaan wijnen met hun eigen creaties. Vanaf heden zijn er drie La Famille Meiland wijnen te koop: een Merlot, een Chardonnay en een Rosé. Niet geheel zonder succes, want de witte en de rode kregen al goud van Gilbert & Gaillard. De rosé moest het met zilver doen, maar als het aan Martien ligt komt daar deze zomer verandering in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!