Breakfastbytes: wijn van de Meilandjes in de verkoop, Baut krijgt een vaste locatie & meer
Advertentie
Baut krijgt een permanente vestiging
Goed nieuws voor de fans van het bekendste pop-up restaurant van Amsterdam: Baut krijgt een permanente plek. Na zes tijdelijke onderkomens, waaronder in de voormalige V&D aan het Rokin en het oude Paroolgebouw, kiest oprichter Michiel van der Eerde voor een vaste plek in Zuid. Bij Bar Baut ligt de nadruk op borrelen en goede bargerechten. Of dit het einde is van het pop-up tijdperk? Zeker niet.’Aan het rondreizende Baut komt geen einde, we blijven op zoek naar nieuwe tijdelijke pop-uplocaties,’ vertelt Van Der Eerde aan het Parool.
Tv-kok wint Expeditie Robinson
We hopen dat je, net als bijna 1,6 miljoen andere Nederlanders de finale inmiddels gezien hebt, want tv-kok Hugo Kennis heeft het programma gewonnen! Hoewel de finaleproef volgens flink wat kijkers toch een beetje aanvoelde als een anticlimax, was de vreugde van Hugo er niet minder om. ‘Dit was het gaafste avontuur van mijn leven’, jubelde hij op Instagram.
Wijnen, wijnen, wijnen!
De familie Meiland kan voortaan wijnen met hun eigen creaties. Vanaf heden zijn er drie La Famille Meiland wijnen te koop: een Merlot, een Chardonnay en een Rosé. Niet geheel zonder succes, want de witte en de rode kregen al goud van Gilbert & Gaillard. De rosé moest het met zilver doen, maar als het aan Martien ligt komt daar deze zomer verandering in.
Onze tips
Getest: deze cola is bijna nét zo lekker als Coca Cola (en het is geen Pepsi)
Vers van de pers: bak je eigen brood, AH Blue Home en meer!
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.