Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cadeautips voor kerst: wijnproeverij

3x cadeautips voor kerst

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor de feestdagen? Bekijk dan eens deze tips! Van een bierpakket tot aan een wijnproeverij thuis, met deze tips vind je gegarandeerd het beste cadeau voor de feestdagen.

Cadeautips voor kerst

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte foodie? Wees niet gevreesd, met een van deze unieke cadeautips voor kerst schiet jij gegarandeerd in de roos. Denk aan een heerlijke wijn-spijs ervaring voor thuis of geef je dierbaren een nieuwe hobby en laat ze hun eigen bier brouwen. Voor de Italiëliefhebber zit je hier trouwens ook goed, met prachtig handgemaakt servies. Wacht niet langer en haal dat perfecte kerstcadeau in huis!

Een bierbrouwpakket als perfect cadeau

Ben je nog op zoek naar hét perfecte cadeau voor de feestdagen? Dat heb je zojuist gevonden! Met de bierbrouwpakketten van Brew Monkey kun je zelf op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten bier brouwen in je eigen keuken. Met de uitgebreide handleiding en online instructievideo’s wordt bierbrouwen echt eenvoudig! Vergeet naderhand ook niet om te genieten van jouw zelf gebrouwen bier. Pas op, je loopt het risico om hier een nieuwe hobby aan over te houden.

Ontvang met code “foodies” nu 10% korting op alle Brew Monkey Bierbrouwpakketten. Ga snel naar de webshop van Brew Monkey voor het leukste kerstcadeau! Let op; de kortingscode is geldig t/m 31 december 2022.

Brew Monkey

Leer wijnproeven als een pro

Thuis wijnproeven met een box van Wijnproeverijbox, daar wordt een foodie vast gelukkig van. Voor de feestdagen hebben ze prachtige geschenkboxen met authentieke tapas in een luxe box. Met het ingesloten proefmateriaal leer je wijnproeven als een pro. Samen met vrienden heb je dus een heerlijke wijn-spijs beleving. Wijnproeverijbox heeft ook verschillende wijnreis boxen om samen met je vrienden wijn te proeven uit één bepaald land. Of je gaat bijvoorbeeld voor de populaire Wereldreis!

Ontvang nu met de code “foodies” 10% korting op alle boxen (geldig tot en met 31-12-2022). Meer informatie? Neem een kijkje op de website van Wijnproeverijbox.

Cadeautips voor kerst: wijnproeverij

Kerstcadeautips voor de Italiëliefhebber

Ben jij op zoek naar een fraai Italiaans cadeau voor de feestdagen? Pro Italia heeft prachtige handgeschilderde schalen, waterkannen, olieflessen en nog veel meer uniek Italiaans keramiek. Dit servies wordt in een klein Noord-Italiaans familiebedrijf met veel passie en vakmanschap gemaakt. Met de keuze uit twintig verschillende collecties – van traditioneel tot modern – ben je in staat om een origineel cadeau te kiezen voor de komende feestmaand. Maar natuurlijk ook om jezelf cadeau te doen zodat je jouw tafel sfeervol aan kan kleden voor een fantastisch diner of gezellige lunch.

Ga naar de website van Pro Italia en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.

Pro italia

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!