Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek De nieuwe winterkeuken bij 12x Foodies

Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek De nieuwe winterkeuken bij 12x Foodies

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Bij Foodies zijn we gek op kookboeken! Met De nieuwe winterkeuken van Colette Dike wordt de winter een waar feestje. Eindelijk weer die geurende stoof, dampende soepen, makkelijke ovengerechten, goedgevulde pasta’s, knapperige kaaskorstjes en lekkere winterse zoetigheden! Ons enthousiasme delen we graag met jou en daarom kun je nu gebruik maken van een mooie actie: 12x Foodies + De nieuwe winterkeuken voor €57,50.

Colette Dike woonde een aantal jaar in Canada waar ze met gevoelstemperaturen van dertig graden onder nul wel leerde hoe ze zichzelf warm moest houden. Met stevige gerechten, zoals poutine (frietjes overgoten met jus en kaas) en een grote kom zeevruchtenchowder kwam Colette de winter door. Eenmaal terug in Nederland wist ze: ook al zijn de winters hier minder streng, die wintergerechten blijf ik koken.Ze bundelde al haar favorieten in haar boek nieuwste De nieuwe winterkeuken.

Van granola tot stoof

Van ontbijtjes als pompoengranola die je ’s ochtends uit je warme nest halen tot aan lunchgerechten als wintertosti voor tussen de middag. ’s Avonds is de keuze groot uit soepen, stoofschotels, pasta’s en stamppotten. Wij raakten geïnspireerd door ‘nieuwe’ gerechten zoals bietjesstamppot met chorizo en zuurkoollasagne met honing-mosterdsaus, maar waren ook blij met klassieke altijd-goed-recepten zoals pasta ragù alla bolognese en een stevige runderstoof. Het wordt er met dit boek niet minder koud van in februari en ook niet minder mistig of minder grauw. We zullen nog even vaak onze ruiten moeten krabben of met tegenzin onze tenen buiten de dekens steken, alleen weten we nu op welke wintergerechten we ons kunnen verheugen en dat maakt het allemaal een heel stuk dragelijker.

Krijg je al trek?

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie haal je voor het hele jaar de allerbeste kookinspiratie in huis. Maar let op: op = op, dus profiteer snel van deze unieke deal voor je te laat bent.

Ja, ik wil 12x Foodies én krijg De nieuwe winterkeuken cadeau

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!