Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek The Lemon Kitchen bij 12x foodies

Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek The Lemon Kitchen bij 12x foodies

Advertentie

Bij foodies zijn we gek op kookboeken! Ons favoriete boek van het moment is The Lemon Kitchen van Jadis Schreuder over koken en bakken met biologische citroenen. Ons enthousiasme delen we graag met jou en daarom kun je nu gebruik maken van een mooie actie: 12x foodies + The Lemon Kitchen (t.w.v. €20,-) voor €57,50.

Een schijfje citroen in je thee of je in cola doen we allemaal weleens. Maar heb je er wel eens aan gedacht om zalm te laten garen in citroensap (ceviche) of citroen toe te voegen aan je soep of stoofschotel? Volgens Jadis verdient biologische citroen als smaakmaker dezelfde plek op tafel als het peper-en zoutstel. In het Italiënummer van foodies vertelt ze over de functies van citroen en wat het verschil is in smaak tussen citroensap en citroenschil.

Want die schil, die blijkt bomvol smaak te zitten! Rasp hem in fijne lintjes over je groente of vlees of maak er limoncello van – ons favoriete recept uit het boek van Jadis. Gemaakt met biologische citroenen uit Sicilië; je proeft gewoon een vleugje zon! Maak ‘m alvast terwijl je wacht tot de foodies en het Lemon Kitchen kookboek op je eigen mat vallen:

Bestel 12x foodies + The Lemon Kitchen kookboek voor €57,50.

Zelf limoncello maken

limoncello Lemon Kitchen

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!