Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Chef it like a chef deze kerst met Tournedos Rossini!

Chef it like a chef deze kerst met Tournedos Rossini!

In samenwerking met Irish Beef

Advertentie

Deze kerst kun je helemaal uitpakken in de keuken. Met hulp van de beste chefs maak jij het lekkerste kerstdiner.

De chefs van de Chefs’ Irish Beef Club delen hun culinaire hoogstandjes op irishbeef.nl/chefs-irish-beef-club. Stap voor stap leggen ze uit hoe jij iets bijzonders op tafel kan zetten met Iers rundvlees.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door chef-kok Michel van der Kroft. In zijn keuken bereidt hij de lekkerste recepten. Zo ook deze Tournedos Rossini die al jaren op de kaart staat in zijn restaurant ’t Nonnetje. Hij vertelt erover: “Het uitgangspunt van dit gerecht is een mooie tournedos uit het middenstuk van een Ierse ossenhaas. De runderen in Ierland kunnen bijna jaarrond buiten grazen en eten voornamelijk gras en de kruiden die daartussen groeien. Dit geeft een enorm mooie en natuurlijke smaak aan het vlees.” Daag jezelf uit deze kerst en Chef it like a chef!

Het recept vind je op irishbeef.nl

Even voorstellen: Michel van der Kroft

SVH Meesterkok, Chef de cuisine
Bedrijf: ’t Nonnetje, Harderwijk
Favoriete recept: Tournedos Rossini

“Runderen in Ierland kunnen rustig grazen op uitgestrekte weilanden. Dat is puur natuur en het levert prachtig kwaliteitsvlees op.”

irish beef 4

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!