Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Netflix

Yes! Dit is wanneer de nieuwe serie van Chef’s Table op Netflix staat

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Op de redactie maakten we spontaan een vreugdedansje toen we hoorden dat er een nieuwe serie van Chef's Table op komst is. Het beste nieuws? We hoeven er helemaal niet lang op te wachten.

Na het succes van Chef’s Table en Chef’s Table France (de serie werd genomineerd voor meerdere Emmy’s!), kon een waardige opvolger natuurlijk niet uitblijven. Verwacht dit keer echter geen keurig gedekte tafels of nauwkeurige plating: in de nieuwste Chef’s Table draait alles om barbecue. The smoke. It gets your attention. You can’t help but wonder, what’s going on? Where is that smoke coming from?‘, luiden de eerste woorden in de veelbelovende trailer.

Chef’s Table: BBQ

In Chef’s Table: BBQ gaat regisseur David Gelb op bezoek bij de meest getalenteerde barbecuechefs ter wereld. Hij reist naar de Verenigde Staten, Mexico en Australië om al hun geheimen te ontrafelen. Dat gaat veel verder dan alleen vlees: van sla tot desserts: alles gaat bij deze barbecuemeesters op de grill. Extra bijzonder is het kijkje achter de schermen bij de 85-jarige Tootsie Tomanetz. Hoe warm haar kolen zijn? Geen idee, ze meet de temperatuur met haar handen…

Krijg jij ook al zin om deze heerlijke serie te gaan bingewatchen? Dan hebben we goed nieuws! De eerste afleveringen zijn al vanaf 2 september te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten…

Lees ook: 5x de leukste food programma’s om te bingen op Netflix

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!