Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
chef's table pastry

Netflix brengt een nieuwe serie Chef's Table uit!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Nog zwijmelend van het vorige seizoen kregen wij vanochtend via een aantal Instagrammers te horen dat Chef’s Table een nieuwe seizoen gaat uitbrengen. Wait whut? Ja het is echt waar. Trek de popcorn maar vast uit de kast en bel je vrienden voor een Netflix avond.

Chef’s Table Pastry

Het moet een serie worden van vier aflevering met elke keer in de spotlights: de top patissiers van de wereld. Haal je zoete hart maar op want het wordt smullen vanaf 13 april. Christina Tosi bevestigde op haar Instagram account dat zij een van de featured chefs zal worden en dat doet ons deugd!
https://www.instagram.com/p/BelWkYNBDcT/?taken-by=christinatosi

Favoriet van de redactie

De voorgaande seizoenen van Netflix’ Chef’s Table hebben we verorberd als jonge leeuwen en tot 13 april kijken we maar al te graag naar de herhaling van Chef’s Table. Een van onze favorieten was absoluut de aflevering met Alain Passard.
https://www.youtube.com/watch?v=ejLPmqx7-5Q

Rockster

Chef Alex Atala uit het tweede seizoen van D.O.M in Sao Paulo bleef ook lang bij ons hangen. Zijn kijk op de wereld en gastronomie is inspirerend en zijn voorliefde voor Brazilië weet hij in zijn gerechten maar ook in zijn interviews passievol naar voren te brengen. Met zijn armen vol tatoeages zegt hij: “I was a punk and then and I became a chef”.
https://www.youtube.com/watch?v=op3YmluuAN0

Trailer

Heb jij alle afleveringen van Chef’s Table al bekeken? En wie hoop je in de nieuwe serie te zien met patissiers? Wij kunnen niet wachten! Zie hieronder de trailer.
https://www.instagram.com/p/BelTkU1H2MY/?taken-by=chefstablenetflix
 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!