Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Talisker hot serve

3 heerlijke cocktail recepten voor oud & nieuw

In samenwerking met Ketel One & Talisker

Advertentie

Bijna is het zover: we nemen afscheid van 2019 en verwelkomen het nieuwe jaar. Natuurlijk wil je 2020 op de juiste manier beginnen. Hoe doe je dat beter door te proosten met familie en vrienden? Met deze cocktail recepten op basis van Ketel One of Talisker begin je januari met niet alleen met Bohemian Rhapsody, maar ook met een glas vol geluk.

1. Botanical spritz met stoofpeertjes

Pak je Ketel One er maar bij en houd je stoofpeertjes bij de hand, want dit is de basis van deze prachtige en feestelijke drankjes. Voor deze cocktail gebruiken we de Ketel One Botanical met perzik en oranjebloesem. Een verrassend lekkere combinatie, dus zorg ervoor dat je iedereen kan trakteren op zo’n lekker drankje.

Botanical spritz met stoofpeertjes

2. Talisker hot serve

Brrr, de winter is al koud genoeg…Deze cocktail op basis van Talisker is dan ook speciaal voor feestvierders die wel wat extra warmte kunnen gebruiken. De gekarameliseerde marshmellows zorgen voor een waar wauw-effect. Move over, warme choco: Talisker hot serve is wat we willen!

Talisker hot serve

3. Espresso Martini

Klassiek en altijd goed: een heerlijke espresso martini met Ketel One Vodka. Voor deze cocktail moet je wel even aan het werk om die mooie schuimkraag te krijgen. Valt de hoeveelheid schuim je toch een beetje tegen? Just keep shakin’, baby! Jouw inzet wordt écht beloond. Proost!

kerstdiner espresso martini

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!