Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor De top 5 restauranttips voor januari

De top 5 restauranttips voor januari

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Toch een beetje last van de januariblues? Na een bezoekje aan een van deze geweldige restaurants is dat gevoel zo weer verdwenen.

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Een feel good gastronomie met verrassende smaaksensaties in een aangename en ongedwongen sfeer. Bergpaviljoen Bistronomique & Bar is de place to be in Amersfoort om te lunchen, dineren of te borrelen. De nadruk ligt op vis- en vegetarische gerechten en het menu is bondig, creatief en van hoog niveau. Extra leuk! Elke vrijdagmiddag oesters slurpen voor 1 euro per stuk. Kijk voor meer informatie op de website van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar.

Vaca Negra

Argentijnse steak & grill midden in de historische binnenstad van Zwolle in een monumentaal pand. Uitsluitend vers vlees van één coöperatie uit Argentinië. Verse kreeft uit een homarium (kreeftenbak). Handcrafted houtskoolgrill. Een Dry Aged Cabinet voor gerijpt vlees en veel meer authentieke recepten. Samen met bedrijfsleidster Carla Martinez uit Argentinië en haar gepassioneerd Argentijns team van gastheren, -vrouwen en de chefs in de keuken voor een bijzondere en smaakvolle avond. Kijk voor meer informatie op de website van Vaca Negra.

In Den Hoofdwacht

Een brasserie & wijnbar op de levendige Grote Markt van Hanzestad Zwolle met verse, lokale en waar mogelijk biologische gerechten. Met veel open wijnen, whisky’s en speciaal bieren. Geniet bij ons voor lunch & diner in een schitterend pand uit 1614. De Hoofdwacht behoort tot de meest sprekende en gaaf behouden gebouwen in Zwolle. Een uitgelezen plek om van dinsdag tot en met zondag te genieten van heerlijke gerechten en een bijpassende wijn. Kijk voor meer informatie op de website van In Den Hoofdwacht.

De Zwarte Vosch

Zin om weer even dat typisch Spaanse vakantiegevoel te beleven? De smakelijke Tapas, de verrassende Pinchos en de heerlijke Spaanse drankjes…En zin om nét wat specialer te eten dan all-you-can eat Tapas in Utrecht Centrum? Bij De Zwarte Vosch kun je genieten van Tapas en Pinchos die door onze Spaanse koks op authentieke wijze voor je worden bereid. En net zoals in Spanje serveren wij de gerechten in kleine porties die ideaal zijn om te delen. Kijk voor meer informatie op de website van De Zwarte Vosch.

Restaurant Ivory

De creatieve jeugdige keukenbrigade van restaurant Ivory in Nijmegen wil u graag verrassen door oude klassieke smaken steeds opnieuw in moderne jasjes te steken. Een plek waar de jonge sommeliers een diner tot een volledig verzorgde avond uit verheffen door een mooi pallet aan passende wijnen te serveren. U kunt hier terecht voor zowel verrassingsmenu’s als deluxe menu’s. Kijk voor meer informatie op de website van restaurant Ivory.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!