Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
kookboeken voor vegetariërs

Dit is het Gouden Kookboek van 2020

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Kookboeken, bij Foodies zijn we er gek op. Bij ieder nieuw boek dat bij ons op de mat ploft beginnen we enthousiast te bladeren en koken we ons favoriete recept. Ook de verkiezing voor het Gouden Kookboek van 2020 volgden we dan ook op de voet. Net werd op NPO radio 2 de winnaar bekend gemaakt en wij kunnen niet anders dan het hier helemaal mee eens zijn.

Dit jaar waren er vijf boeken genomineerd voor de titel: Home Made Basics van Yvette van Boven, Inmaken van Jonah Freud en Noni Kooiman, Spicy Chef van Soenil Bahadoer en Hassnae Bouazza, Vis voor beginners van Mirjam van der Rijst en Harold Pereira en Wereldse bouillons van Marianne Snel. Allemaal prachtige boeken, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en dat is…Yvette van Boven met haar boek Home Made Basics!

Fris, verrassend en maakbaar

De vakjury zei over Het Gouden Kookboek 2020: ‘Dit kookboek is compleet, met echt heerlijke, frisse, verrassende en maakbare recepten. Dit is een kookboek die Yvette op haar best uitstraalt samen met haar man Oof Verschuren. Home Made Basics is een kookboek dat van zelf koken een feestje maakt. Het is liefde voor lekker en goed eten. Dit is het kookboek dat je ook aan je kinderen wilt geven als ze het huis uitgaan. Hier wil je de dag, de maand, het hele jaar mee door.’ Mocht je dus nog niet weten wat je voor Kerst wil vragen, weet je nu wat je op je verlanglijstje moet zetten!

Foodies sprak eerder met Yvette over haar prachtige boek. Lees het interview hier of zet je oven vast aan om deze overheerlijke chocohazelnootkrul met uitgebakken spek uit Home Made Basics te maken!

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!