Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Dun Yong

Dun Yong: Aziatisch koken met authentieke ingrediënten

In samenwerking met Lifestyle Media Group
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Maak je gerecht nóg lekkerder met authentieke ingrediënten uit Azië of geef jouw eigen recepten een Aziatisch tintje. Maak bijvoorbeeld je eigen kimchi met echte Koreaanse gochugaru chilivlokken of gebruik yuzu-sap om jouw eigen gerecht nog specialer te maken. Waar je deze heerlijke ingrediënten vindt? Online en in de winkel bij Dun Yong!

Dun Yong

In 1959 begon Dun Yong een kleine Chinese winkel in hartje Amsterdam om de Chinese gemeenschap in de buurt te voorzien van hun dagelijkse producten. De winkel is inmiddels in handen van de derde generatie. Broers Kin-Ping en Kwok-Ming staan tegenwoordig aan het roer en is het bedrijf enorm gegroeid, maar de authenticiteit is altijd bewaard gebleven. “Asia at your doorstep”, zo luidt hun slogan. Tegenwoordig telt deze Aziatische supermarkt zes verdiepingen vol met producten als dranken, verse groente en fruit, kruiden, vlees, vis, keukengerei en servies.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Thuis gezellig hotpotten met vrienden

Nog nooit hotpot geprobeerd? Er gaan steeds meer hotpot-restaurants open, maar dit is ook makkelijk om thuis zelf te doen. Gezellig met vrienden aan tafel zelf je eten koken, meer tijd met je vrienden en minder tijd in de keuken. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een avondje hotpotten.

Hotpot

Lezersaanbieding

Koken met een echte wok, snijden met een echt Japans mes of een handig Chinees koksmes, dat klinkt toch als muziek in de oren? Tot eind maart 2023 krijg jij als echte foodie 10% korting op alle keukengerei en servies in de webshop van Dun Yong met de kortingscode ‘FOODIES4LIFE‘.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!