Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Eetbare kerstcadeautjes van onze Foodies friends

Eetbare kerstcadeautjes van onze Foodies friends

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Wat geef je je dierbaren dit jaar cadeau met de feestdagen? Wat dacht je van een eetbaar cadeautje? Duik de keuken in voor dadelballetjes, nougatine, limoncello of brownies en blondies. Gegarandeerd succes bij de ontvangers!

Feestelijke dadelballetjes van Jutri

Deze feestelijke balletjes van Jutri zijn niet alleen mooi om te zien maar ook hartstikke lekker! En gezond! En vooruit, ook nog eens vegan. Als je daar je geliefde niet blij mee kunt maken weten wij het ook niet meer..

Nougatine met gezouten pinda’s

Hoge ogen gooien bij je familie? Dat doe je met de nougatine met gezouten pinda’s van Inge. Het is even een projectje, maar dan heb je ook wat hoor. Let op: verpak de nougatine gauw, want voor je het weet snoep je alles zelf op…

Homemade limoncello van Nikkie

Niet eetbaar cadeautje, maar wel eentje die lekker smaakt bij het eten. Deze limoncello van Nikkie is echt een favoriet. Tip: schenk de limoncello bij het toetje van je kerstdiner en geef de gasten een eigen flesje mee naar huis.

Brownies & blondies van Jacky

Hoe leuk is het om zo’n lekker doosje in je brievenbus te vinden! Dit cadeautje is ideaal voor alle mensen die dit jaar niet met jou kerst kunnen vieren. Schrijf er een mooi kaartje bij en tover een glimlach op het gezicht van je dierbaren. Met dank aan Jacky!

Meer lekkere recepten voor Kerst? Je vindt ze in Het grote kerstnummer van Foodies (o.a. verkrijgbaar bij Bruna)

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!