Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Entree Awards 2023

Entree Awards 2023: de beste bars, restaurants en hotels van Nederland

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De Entree Awards 2023 zijn op 27 november uitgereikt in Theater Amsterdam. Dit zijn dé vakprijzen voor de beste bars, restaurants en hotels in Nederland. Benieuwd naar de winnaars van dit jaar? Lees snel verder!

Entree Awards 2023

Elk jaar worden de Entree Awards uitgereikt, aan voornamelijk nieuw geopende horeca in Nederland. Zowel restaurants, bars, hotels en ook andere horecaconcepten dingen mee naar de felbegeerde awards. De Entree Awards 2023 gingen onder meer naar de restaurants Troef (Amsterdam) en KITA (Hendrik-Ido-Ambacht) en ook hotel Cousins (Maastricht).

Daarnaast werd Herman Hell uitgeroepen tot Horecaondernemer van het Jaar tijdens het gala in Amsterdam.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onafhankelijke vakjury

Een onafhankelijke vakjury met onder andere trendwatchers, horecaondernemers en natuurlijk ook foodies bezocht afgelopen maanden 55 genomineerde horecabedrijven. Hiervan waren maar liefst 50 zaken nieuw geopend. Ook werden er twee persoonsgebonden prijzen uitgereikt tijdens de Entree Awards 2023: Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender.

Entree Awards 2023: Herman Hell

Horecaondernemer van het Jaar Herman Hell

Juryvoorzitter aan het woord

Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine vertelt: “Naast aandacht voor goed werkgeverschap zagen we dat ondernemers nu harder dan ooit werken. Door het personeelstekort en ook de hoge inkoopkosten zie je dat ook in grote horecabedrijven ondernemers weer zelf op de vloer én meer aan het roer staan.”

Trends zag de jury ook: “De opkomende populariteit van ‘restobars’, schaalbare horecaconcepten en cocktails vielen op. En we zien steeds meer ondernemers die hun personeel mede-eigenaar maken van het bedrijf, dat is dan ook een slimme manier om bijvoorbeeld betrokkenheid te creëren.”

Beste bars en restaurants

Naast dat restaurant Troef in Amsterdam ervandoor ging met de Entree Award voor Best New Restobar en Club Cabo in Zandvoort de prijs voor Best New Beachclub won, ontving Café Eijck uit Arnhem de award voor Beste New Café. Een bewijs dat de horeca buiten de randstad het ook ontzettend goed doet.

Ben je ook benieuwd naar alle overige winnaars van de Entree Awards 2023? Je vindt een overzicht op de website van Entree Magazine.

Cafe Eijck Arnhem Entree Awards

Entree Awards 2023

De Entree Awards is een initiatief van Entree Magazine, een horecaplatform voor horecaprofessionals dat bestaat uit een maandelijks glossy magazine, online kanalen en natuurlijk ook de organisatie van de Entree Awards. De Entree Awards werden dit jaar maar liefst voor de zestiende keer georganiseerd.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!