Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
carrotcake-pannenkoekjes

De paasrecepten van foodies friends Jessica, Inge en Merel

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Wij weten wel bij wie jij wil aanschuiven deze paasdagen; met de paasrecepten van foodies friends Jessica, Inge en Merel zit je gebakken. Bij hen moet je zijn voor de lekkerste scones, pannenkoekjes, tulband en chocoladetruffels.

Foodies friend Jessica

Jessica is vooral dol op taarten, koekjes en brownies, maar ook op gekke sausjes en smeersels. Op haar blogfoodiefeest.nl vind je meer leuke recepten, van groentespreads tot roze koeken.
jessica folkers foodiefeest.nl

Scones met pistache en chocolade

Over haar favoriete paasrecept hoeft Jessica niet lang na te denken: “Een stapel goede scones bij de paasbrunch is onmisbaar.” De versie van Jessica is ook nog eens foolproof. Je serveert ze met clotted cream (Engelse ingedikte room) en aardbeienjam.

Foodies friend Inge

Foodie en moeder van drie Inge combineert haar styling achtergrond met koken. Op Instagram kun je genieten van de foodfoto’s van Inge (@ingevandenhouten op leeff.com/blog vind je meer van haar recepten.
inge van den hout

Mini-paastulbandjes met blauwe bessen

Inge’s leuke paastulbandjes met blauwe bessen versier je in paasstijl met botercrème en lemon curd. Je kunt met hetzelfde recept ook één grote paastulband maken.
mini-paastulbandjes

Slagroomtruffels voor bij de koffie

Nog een plekje over na al dat lekkers? Met de botercrème die overblijft van het recept van de paastulbandjes kun je Inge’s slagroomtruffels maken. Altijd lekker voor bij de koffie.
slagroomtruffels

Foodies friend Merel

Merel maakt recepten voor een gezonde levensstijl en een positieve mindset. Voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid. Bekijk al haar gezonde recepten op healthywanderlust.nl (@healthywanderlust.nl op Instagram).
merel teunis healthywanderlust.nl

Gezonde carrotcake-pannenkoekjes

Wel iets lekkers met Pasen, maar liever niet te zoet? Laat de suiker staan en maak Merels gezonde carrotcake-pannenkoekjes voor de paasbrunch. Het beslag met o.a. havermoutmeel, wortel, rozijn en banaan is snel klaar en terwijl de pannenkoekjes bakken maak je de topping.
carrotcake-pannenkoekjes
Receptuur en foodstyling: Jessica Folkers, Inge van den Hout en Merel Teunis

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!