Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Een bak(sel) vol liefde: download jouw gratis foodies’ baklabels!

Een bak(sel) vol liefde: download jouw gratis foodies’ baklabels!

Advertentie

Al tijden kunnen we niet bij onze dierbaren op de koffie. Het zou natuurlijk heerlijk zijn om weer samen te genieten van een vieruurtje, maar ook voor die tijd kun je de meest speciale personen in je leven verblijden met zelfgebakken lekkers. Extra leuk? Met de gratis foodies baklabels met een leuke boodschap maak jij de dag van jouw lievelingsmens nog beter.

Nederland is massaal aan het koken en bakken geslagen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Normaal gesproken is het al leuk om iemand blij te maken met een lekker zelfgebakken stuk taart of die heerlijke lasagne, maar zeg nou zelf: zeker in deze tijd wil je toch iedereen opvrolijken?

Met dit kleine cadeautje van foodies lukt dat zeker. We hebben speciaal voor jou 15 baklabels ontworpen en voorzien van vrolijke en toepasselijke teksten. Deze labels kan je in je zelfgebakken baksel of gerecht steken voordat je hem voor de deur zet bij bijvoorbeeld opa en oma, vrienden of de buren. Bonustip: geef de helft aan je dierbare en houd de andere helft zelf. Spreek vervolgens af om al videobellend te genieten van al dat lekkers en klets tijdens jullie verwenmoment gezellig bij.

Homemade blijmakers

Laat de puzzel en het schoonmaakwerk even voor wat het is, pak de keukenmachine uit de kast, kies een van onze recepten en ga aan de bak. Wat dacht je bijvoorbeeld van de de walnoot-karamel-boterkoek? Dat is echt een van onze favorieten. Zin in iets hartigs? Probeer eens de kip met prosciutto en tijm.

Klaar met bakken? Download jouw baklabels dan door op onderstaande knop te klikken. Je hoeft ze alleen nog maar te printen en uit te knippen, hoe handig is dat? Je kunt er ook nog een cocktailprikker aan vast maken zodat je hem makkelijk in je bak(sel) kan steken. Dan is het na het afleveren alleen nog wachten op het dankbare appje of die glimlach.

Download jouw baklabels

Heb je onze baklabels gebruikt? Super leuk! Tag ons via Instagram (foodiesmagazine) en laat ons weten wat je hebt gebakken.

Door: Marissa van Polen

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!