Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
foodies x bruna winactie

Koop foodies bij Bruna & maak kans op een Big Green Egg!

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Heb je ons heerlijke barbecuenummer nog niet in huis hebt óf wil je hem cadeau geven? Dan is dit jouw ultieme kans. Als jij jouw foodies tussen 8 en 21 juni koopt bij Bruna, krijg je niet alleen meer dan 100 pagina's aan heerlijke kookinspiratie, maar maak je ook nog eens kans op dé musthave voor iedere barbecueliefhebber: de Big Green Egg MiniMax t.w.v. maar liefst €968,-. Geloof ons: die wil je hebben.

De zon laat zich door niets tegenhouden! Laten we er optimaal van genieten en onze barbecue aansteken. Of je nu gaat voor grote stoere stukken vlees zoals chicken on a can of entrecote of het liever in de groene hoek zoekt met döner van spitskool en witlofspiesen, met foodies juni zet jij je achtertuin in vuur en vlam. Deze uitgave is een echte musthave voor de zomer, maar het wordt nóg leuker: als je dit heerlijke nummer tussen 8 en 21 juni bemachtigt bij Bruna kan het zomaar zijn dat jij deze lekkere gerechten binnenkort bereidt op jouw eigen Big Green Egg MiniMax.

Klein formaat, grootse prestaties

De Big Green Egg MiniMax zorgt ervoor dat je iedere dag wil gaan grillen. Dankzij zijn handige formaat is er altijd ergens een plekje vrij voor deze fantastische barbecue. Vergis je niet, de Big Green Egg MiniMax is weliswaar handzaam, maar zijn prestaties zijn groots. Dankzij het grote kookoppervlak kun je voor maar liefst 4 tot 6 personen koken. Jouw gerechten smaken na het grillen op de Big Green Egg Minimax lekkerder dan ooit.

Hoe werkt het?

Wil je de allerlekkerste barbecuerecepten bemachtigen én kans maken op zo’n prachtige Big Green Egg MiniMax t.w.v. maar liefst €968? Snel je dan naar Bruna en bemachtig jouw uitgave vandaag nog. Bij het afrekenen ontvang je een code, die je vervolgens samen met jouw e-mailadres kunt invullen op de website van Bruna. Heb je gewonnen? Dan krijg je op 1 juli bericht! Haal jouw uitgave dus snel en loop deze kans op een prachtige nieuwe barbecue niet mis.

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!