Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cadeaus voor Moederdag

Foodies deelt uit: vanaf 2 mei cadeaus voor Moederdag

Advertentie

Vanaf 2 mei 2023 tellen we af naar Moederdag. En hoe kan dat nu beter dan door elke dag de mooiste cadeaus voor de allerliefste moeders weg te geven? Het kan niet gek genoeg, van een jaar lang gratis snacken tot aan een gloednieuwe smartphone-printer. Hou onze website in de gaten en doe vanaf 2 mei mee aan de winacties!

Foodies deelt uit: cadeaus voor Moederdag

Staat het nog niet in je agenda? Zondag 14 mei is het Moederdag. Natuurlijk leggen we alle moeders op die dag volledig in de watten met een heerlijk ontbijt op bed. Wij gaan dit jaar nog een stap verder door vanaf 2 mei elke dag de mooiste cadeaus voor Moederdag weg te geven. Kortom; Foodies deelt uit!

Misschien heb je een aantal cadeaus al voorbij zien komen in Foodies Italië. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocoladepasta-pakket, een notenrooster, een volledig verzorgd diner of handige drinkbekers om mee te nemen?

Wil je ook iedere week als eerste op de hoogte zijn van alle winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige cadeaus voor Moederdag hoef je niet veel te doen. Surf vanaf 2 mei 2023 elke dag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen. En dan maar duimen draaien en wachten tot 13 mei 2023 om te horen of jij in de prijzen bent gevallen!

cadeaus voor Moederdag

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!