Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Italiaanse nazomer (header)

Nu verkrijgbaar: Foodies Italiaanse nazomer

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De lekkerste Italiaanse recepten, de mooiste verhalen én de beste tips & tricks voor de nazomer in één magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Italiaanse nazomer gemakkelijk online voordat 'ie uitverkocht is!

Bestel Foodies Italiaanse nazomer

Foodies Italiaanse nazomer

We reizen dit jaar gewoon nóg een keer af naar Italië, want zeg nou zelf: van de Italiaanse keuken krijg je toch nooit genoeg? We dompelen ons onder in pasta, bakken zelf pizza, oogsten tomaten om zelf passata te maken, leren de Italiaanse worst ‘nduja beter kennen en veel meer. Kortom: dit zomerse Italiënummer is jouw excuus om nog even in de vakantiesferen te blijven hangen.

De Toscaanse slager

Marieke reist af naar Toscane om met varkensvlees aan de slag te gaan. Van een slager leert ze alles over dit stukje dier en hoe je het zo lekker mogelijk kunt bereiden, van kop tot staart.

Pizza net even anders

Natuurlijk, iedereen is gek op pizza. Maar soms wil je iets anders dan de standaard margherita. Wij maken pizza’s met nieuwe smaakcombinaties, zoals cajun en garnalen en met BBQ-kip.

En verder in Foodies Italiaanse nazomer…

Krijg je van ons de lekkerste pastagerechten, combineren we onze Italiaanse favorieten met de lekkerste wijnen, bakken we een slag in de rondte in de Italiaanse taartenhemel en veel meer.

Foodies Italiaanse nazomer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Italiaanse nazomer!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, verhalen & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!