Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
foodies met korting

Laatste kans: ontvang Foodies met flinke korting!

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Is de keuken ook jouw favoriete plek in het huis? Vind je het leuk om vrienden en familie te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten? Kies net als ruim 60.000 anderen ook voor Foodies Magazine. Nu met extra veel korting!

Ja, ik wil Foodies met korting ontvangen!

Ontvang Foodies met korting

Ga deze zomer aan de slag met de heerlijke recepten vol verse seizoensproducten uit Foodies Magazine. Met een abonnement heb je elke maand culinaire inspiratie en uitdaging voor elk niveau. Wil jij dat ook? Dan is nu de laatste kans om Foodies met flinke korting te ontvangen, zo krijg je nu 50% korting op een jaarabonnement!

Een maandelijkse portie foolproof recepten, verrassende nieuwe gerechten, stap-voor-stap kookprojecten en de lekkerste verhalen waar je trek van krijgt. Maak van je huis nog meer thuis met een abonnement op Foodies.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

banner foodies met korting

Kies jouw korting

Goed voorbereid de zomer in? Maak dan gebruik van onze zomeractie: drie edities voor maar 15 euro. Ga je liever voor nóg meer korting? Ontvang een jaar lang Foodies voor maar 45 euro. Dat is maar liefst 50% korting op een jaarabonnement! Wees er op tijd bij, de actie loopt nog maar een paar dagen…

Ja, ik wil Foodies met korting ontvangen!

Foodies met korting

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!