Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Foodies opgelet! Zo ontvang je het barbecuenummer als eerste

Foodies opgelet! Zo ontvang je het barbecuenummer als eerste

Advertentie

De zon laat zich door niets tegenhouden! Laten we er optimaal van genieten en onze barbecue aansteken. Of je nu gaat voor grote stoere stukken vlees zoals chicken on a can of entrecote of het liever in de groene hoek zoekt met döner van spitskool en witlofspiesen, met foodies juni zet jij je achtertuin in vuur en vlam. Over welke schutting komen de lekkerste geuren waaien?

Het beste nieuws? Jij kunt het nummer als allereerste in huis halen én ook nog eens flink besparen op de winkelprijs. Als je vandaag profiteert van onze voorjaarsactie, krijg je de barbecue-editie van foodies al op 15 mei en kun je het hele weekend genieten van ruim 100 pagina’s vol lekkers.

Kies je voor 4, 12 of toch 24 nummers? Hoe langer je van de beste recepten en culinaire verhalen blijft genieten, hoe hoger je voordeel. Je hebt al 4x foodies voor €15 in plaats van €27,16. Let op: abonneer jij je niet vandaag, maar morgen op foodies? Dan moet je nog een maandje langer wachten voor je eerste editie, het julinummer, op je mat valt. Mis deze kans om het barbecuenummer te bemachtigen zonder de deur uit te gaan dus niet en bekijk snel onze voordelige abonnementen.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!