Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies snelle successen header

Nu verkrijgbaar: Foodies Snelle successen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het is eindelijk zover, Foodies Snelle successen ligt in de winkels! Dit nummer boordevol snelle gerechten, verhalen én tips voor de beste traybakes mag je natuurlijk niet missen. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online.

Bestel Foodies Snelle successen

Foodies Snelle successen

Moet je vanavond nog naar de hockey, ga je theedrinken bij je vriendin of staat je hardloopmaatje straks voor de deur? Dan wil je dat er snel iets lekkers op tafel staat. In dit nummer veel gerechten die binnen 30 minuten klaar zijn. Van traybakes tot pasta’s en de lekkerste snelle toetjes.

Snelle pasta’s

Met een pastaatje zit je altijd goed. Ga voor onze pasta’s binnen 30 minuten; zoals de spaghetti met paprika-ansjovissaus, de rigatoni met broccoli-kaassaus of een van de andere snelle successen.

Mix & match je traybake

Traybakes zijn makkelijk om te maken én superlekker. Houd je je aan een aantal regels, dan kun je eindeloos variëren met verschillende ingrediënten en smaakmakers. Maar hoe stel je de perfecte traybake samen? Wij geven tips en recepten om meteen mee aan de slag te gaan.

En verder in Foodies Snelle successen…

Krijgen we doordeweekse inspiratie van Donna Hay, maakt Pauline van Uit Paulines Keuken een heerlijk winterse maaltijd, bakken we met producten uit de voorraadkast, lopen we een dag mee met Mounir Toub, deelt Nancy van Culy.nl haar favoriete trend en veel, veel meer!

Cover Foodies Snelle successen

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!