Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Foodies vetter dan ooit

Nu verkrijgbaar: Foodies Vetter dan ooit!

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het is eindelijk zover, Foodies Vetter dan Ooit ligt in de winkels! Dit nummer boordevol snacks, verhalen en tips voor bij de borrel mag je natuurlijk niet missen. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online.

Bestel hier Foodies Vetter dan ooit!

Foodies Vetter dan ooit!

Als je het ons vraagt, is een vette hap of een zoete traktatie op z’n tijd nooit guilty. Daarom maken we een nummer waarin genieten centraal staat, zonder schuldgevoel. Leer de ins en outs van frituren van Meneer Wateetons, lees over de beste bamibal van Nederland (wat zeggen we; de wereld!) en ontdek ultiem comfortfood met onze herfstige stoofpotten.

De beste bamibal

Yvonne offerde zich op (met liefde) en reisde naar lunchroom Fons Hof in Haarlem voor de beste bamibal. Ze draaide een paar uurtjes mee. Van het maken van de bami – en het masseren ervan – tot het rollen van de ballen door het paneermeel. En natuurlijk moest er ook geproefd worden!

Yvonne bij Fons Hof

Lekker snacken

In dit nummer komt iedereen aan zijn trekken. Of je nu als zoetekauw voor onze zelfgemaakte candybars gaat of liever de wereld van frituren induikt. November staat in het teken van genieten. Kun jij kiezen tussen een zelfgemaakte kaassouflé, een tosti met kimchi, een portie loaded fries met pulled chicken, een Braziliaanse visstoof of een paddenstoelenlasagne? Nee hè? Hoeft ook niet!

En verder in Foodies Vetter dan ooit…

Maken we variaties op de klassieke Britse pie, duiken we de tuin in voor snacks van de Big Green Egg, koken we de lekkerste gerechten met bier en veel, veel meer.

Foodies vetter dan ooit

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas=baas is zijn levensmotto. Dipt zijn chips in de salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!