Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Warme Winterkost

Nu verkrijgbaar: Foodies Warme Winterkost

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het liefst zit je de hele dag onder je dekentje naar Netflix te kijken, maar wij hebben een goede reden om tóch even van die bank te komen: onze heerlijke verwarmende winterkost. Ga voor de nostalgische bonensoep van Yvonne’s oma, maak shepherd’s pie of ga aan de slag met mosterd.

Foodies Warme Winterkost

Ondanks dat we aan het aftellen zijn naar oud & nieuw ligt ons eerste magazine van 2022 vanaf vandaag in de winkels: Foodies Warme Winterkost! Haal snel ons heerlijke magazine vol met verwarmende recepten en mooie verhalen in huis.

Mosterd ín de maaltijd

Mosterd is een fijne, pittige smaakmaker. Wij lepelden het potje uiteraard flink leeg. Speciaal voor gegrilde knolraap met mosterdmarinade, zoete-aardappelsoep met mosterdroom en noedels met boerenkool en mosterd. En, onze favoriet; wraps met sticky mosterd-tempeh. We wéten het, kiezen is bijna onmogelijk.

Oma’s soep

Over één ding zijn we het allemaal wel eens; oma’s maken de lekkerste soep. In dit nummer vind je het recept voor Drentse bonensoep van Yvonne’s oma én nemen we je mee naar Oma Jetty, één van de oma’s die soep ontvangt van Oma’s soep, een initiatief dat eenzaamheid onder ouderen tegengaat.

En verder in Foodies Warme Winterkost…

Koken we met de lekkerste producten uit het seizoen, maken we maar liefst twee keer shepherd’s pie (met en zonder vlees), gaan we aan de slag met de lekkerste groentepuree’s en veel, veel meer.

Ren naar de winkel en haal Foodies Warm Winterkost nu in huis! Heb je iets gemaakt uit onze nieuwste editie? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies. Houd de website in de gaten, komende maand delen we weer een aantal heerlijke recepten.

Foodies Warme Winterkost

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!