Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor De foodybox is verser dan ooit!

De foodybox is verser dan ooit!

In samenwerking met Kroon op het Werk.

Advertentie

Servero 100% Appelmoes

Appelmoes gemaakt van niets anders dan friszoete appels, die we veel korter verhitten zodat de smaak behouden blijft. Vaak zit er veel suiker in en dat is niet zo gezond. Vanuit de liefde voor lekkere en gezonde producten maakte Servero 100% Appelmoes.

Zuivelhoeve Boer’n Yoghurt Vanille

Zuivelhoeve ken je waarschijnlijk wel van die emmertjes. Ze komen rechtstreeks van de boerderij uit Twekkelo in Twente. Echte boerenyoghurt is er nu dus ook in de smaak vanille, niet te zoet en gewoon heel erg lekker! Zuivelhoeve gebruikt alleen weidemelk, en dat proef je. De yoghurt is zo stevig dat je lepel er recht in blijft staan, lepelen maar!

Apetina Cheese cubes in oil – sundried tomatoes

Apetina witte kaasblokjes met zongedrogde tomaatjes is verpakt in een handige portieverpakking van 100 gram, precies genoeg voor een salade voor twee personen. De gekruide olie is te gebruiken als dressing voor je salade. Apetina witte kaasblokjes zijn zacht en romig van smaak, maar het stopt niet bij een salade. Gebruik ze voor je pasta, pizza, gevuld brood of quiche. De Apetina kaasblokjes zijn gemaakt van koemelk.

HEKS’N Kwarkspread

De populaire dips op elk verjaardagsfeestje of barbecue! De kwarkspread is de gezonde variant van de mega populaire heks’n kaas, romig van smaak maar niet vet. En ook de Heks’n kwarkspread is een lekkere combinatie van zuivel met verse ingrediënten: fris én vers.

Roka cheese crispies

Al sinds 1949 maakt ROKA de allerlekkerste cheese crispies. De verpakking van deze krokantjes zijn nu volledig vernieuwd. De ROKA Cheese Crispies worden gemaakt met oude kaas en dat proef je! De koeken hebben echt een lekkere volle kaassmaak die een dip of spread bijna overbodig maken. Een heerlijk kaaskoekje voor bij elke borrel!

Tommies Mini Toppers

Zoet, knapperig, sappig en bovenal mini! Ideaal om te gebruiken in gerechten, want snijden is niet nodig. Een gezonde verrijking van je pizza, salade of pasta. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, waarmee de Tommies duurzaam geteeld en verpakt zijn!

Pavé a La Leffe

Kaas en bier is een subliem maar evenwichtig spel van harmonie en contrast. De rijke smaakbeleving van Leffe bier heeft de kaasmeesters van Savencia geïnspireerd om een nieuwe abdijkaas met Leffe te ontwikkelen. Het resultaat is een perfect huwelijk geworden tussen de kennis van de kaasmakerij en het vakamanschap van de meesterbrouwers van Leffe.

Oranje paprika 

Drie keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Dus mocht je voor oranje willen gaan, ga dan voor een verse oranje paprika! Lekker zoet en mild van smaak.

Meer weten over de foodybox? Je vindt  hier nog meer inspiratie: van bananenbrood tot bruschetta’s!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!