Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
irish beef 4

Gek op…Ierland! Zo maken topchefs Iers rundvlees klaar

In samenwerking met Irish Beef

Advertentie

Net als kwaliteitswijn is kwaliteitsrundvlees een product van zijn terroir. Het landschap en klimaat van Ierland geven Iers rundvlees een unieke combinatie van eigenschappen.

Behalve hun favoriete stukje rundvlees, delen deze top-chefs van de Chefs’ Irish Beef Club speciaal voor jou een van hun lekkerste recepten waarbij ze jouw boodschappenmandje overzichtelijk houden: zo min mogelijk ingrediënten dus! Kijk voor onweerstaanbare recepten op irishbeef.nl

Deze Nederlandse top-chefs werken graag met Iers rundvlees. Leer van de besten: kijk en kook met ze mee.

Even voorstellen: Alain Alders

“In Ierland wordt op een duurzame manier aan veeteelt gedaan, in harmonie met de natuur.”

SVH Meesterkok, Executive chef
Bedrijf: Taste of Alain, productontwikkeling foodconcepten.
Favoriet recept: gestoofde runderwang met kiemgroenten, pappadum, curry en geschaafde kokosnoot

Even voorstellen: André van Doorn

“Iers rundvlees is mooi vlees. Goed dooraderd en met een échte rundvleessmaak. Ik werk er graag mee!”

SVH Meesterkok
Bedrijf: zelfstandig ondernemer, private dining en advies
Favoriet recept: Ierse runderlende met mosterd en bruine suiker

Even voorstellen: Wilco Berends

“Een Ierse koe graast het grootste deel van zijn leven buiten wat mooi kwaliteitsvlees oplevert.”

SVH Meesterkok, Patron cuisinier
Bedrijf: De Nederlanden, Vreeland
Favoriet recept: beef Tataki

Lees ook: Gek op…Ierse sukade!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!