Gek op…Ierland! Zo maken topchefs Iers rundvlees klaar
Advertentie
Behalve hun favoriete stukje rundvlees, delen deze top-chefs van de Chefs’ Irish Beef Club speciaal voor jou een van hun lekkerste recepten waarbij ze jouw boodschappenmandje overzichtelijk houden: zo min mogelijk ingrediënten dus! Kijk voor onweerstaanbare recepten op irishbeef.nl
Deze Nederlandse top-chefs werken graag met Iers rundvlees. Leer van de besten: kijk en kook met ze mee.
Even voorstellen: Alain Alders
“In Ierland wordt op een duurzame manier aan veeteelt gedaan, in harmonie met de natuur.”
SVH Meesterkok, Executive chef
Bedrijf: Taste of Alain, productontwikkeling foodconcepten.
Favoriet recept: gestoofde runderwang met kiemgroenten, pappadum, curry en geschaafde kokosnoot
Even voorstellen: André van Doorn
“Iers rundvlees is mooi vlees. Goed dooraderd en met een échte rundvleessmaak. Ik werk er graag mee!”
SVH Meesterkok
Bedrijf: zelfstandig ondernemer, private dining en advies
Favoriet recept: Ierse runderlende met mosterd en bruine suiker
Even voorstellen: Wilco Berends
“Een Ierse koe graast het grootste deel van zijn leven buiten wat mooi kwaliteitsvlees oplevert.”
SVH Meesterkok, Patron cuisinier
Bedrijf: De Nederlanden, Vreeland
Favoriet recept: beef Tataki
Lees ook: Gek op…Ierse sukade!
Onze tips
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Even voorstellen: dit is Foodies’ nieuwste redacteur!
WIN: Australisch BBQ-pakket
Redactie