Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
foodies pasen

Heb je het al gehoord? foodies heeft een exclusieve voorjaarsactie

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Ontsnap aan de drukte van alledag en zoek een fijn plekje op in de tuin of op je balkon terwijl jij jouw foodies openslaat. Laat je inspireren door de mooiste verhalen over eten en de allerlekkerste gerechten. Heerlijk he? Dat is nog niet het enige, want met onze exclusieve voorjaarsactie bespaar jij nu ook nog eens flink op de winkelprijs.

Weet jij ook niet wat je vanavond moet koken of wil je gewoon even verdwalen in de mooie verhalen achter de gerechten die wekelijks bij jou op tafel staan? foodies verzamelt alles wat jij moet weten over koken en eten. Je zit nooit meer zonder kookinspiratie en geniet met iedere uitgave van een fijn momentje voor jezelf, weg van de beeldschermen waar je al dagelijks achter zit.

Kies jouw korting

Bij foodies willen we zo veel mogelijk kookliefhebbers laten genieten van de lekkerste inspiratie. Daarom hebben we een geweldige voorjaarsactie voor jou:

Kies uit 4x genieten voor 15 euro, 12x genieten voor 45 euro of 24x genieten voor 75 euro.

Zo heb je niet als eerste de nieuwste foodies in huis, je bespaart tot wel €3,66 per nummer op de winkelprijs bij een tweejarig abonnement. Hoe langer je bij ons blijft, hoe hoger je korting! Van hoeveel voordeel profiteer jij?

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!