Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
pancake cereal

Heel Instagram maakt pancake cereal & zo doe jij het ook

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Gek op pancakes in de ochtend? Dan is de nieuwste ontbijthit op social media echt iets voor jou. Dit is alles wat je moet weten over pancake cereal.

‘This was a joke but actually tasted amazing’, schrijft Sydney Melhoff eind vorige maand op TikTok. In haar video is te zien hoe ze ‘ontbijtgranen’ maakt van talloze kleine pannenkoekjes. Scheutje melk erdoor, klontje boter erop en wat maple syrup & klaar is kees. Niet veel later heeft haar video meer dan 300.000 views en zit niet alleen heel TikTok, maar ook Instagram en Twitter aan de ‘pancake cereal’. De een topt hem af met vers fruit, de ander pakt uit met beslag in regenboogkleuren.

@sydneymelhoffPancake dip n dots ? This was a joke but actually tasted amazing ##breakfast##pancake##tiktokdiy##positivevibes##cooking##keepingbusy##passover

♬ Over it Chinese New Year Remix by JohhnyG – kingvader

Hoe maak je pancake cereal?

Wil je zelf meedoen aan de trend en vraag jij je af ‘Hoe maak je pancake cereal?’ Say no more! Om dit smakelijke ontbijt te maken heb je jouw favoriete pannenkoekenbeslag nodig. Stop dit in een spuitfles en maak drupsgewijs pannenkoekjes in de pan. Zodra ze gaar zijn, doe je ze in een kom zoals je dat met ontbijtgranen ook zou doen. Top ze af met je favoriete fruit, stroop, maple syrup, nootjes, granen, melk of waar je op dat moment maar zin in hebt. Oh, en vergeet je foto natuurlijk niet te taggen met #pancakecereal om wat extra likes te scoren.

 

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!