Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
pre-order kerstnummer

Dit is waarom je Het Grote Kerstnummer NIET wil bestellen

Advertentie

De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen. Maar Het Grote Kerstnummer bestellen dat wil je echt niet hoor... Wij geven je vijf redenen waarom!

Het Grote Kerstnummer van Foodies

Het Grote Kerstnummer is nu te bestellen. Wie het nummer vóór 29 oktober bestelt, ontvangt het rond 9 november 2023 als eerste in huis. Abonnees ontvangen het nummer vanzelf op de deurmat. Maar pas op: je wil Het Grote Kerstnummer eigenlijk niet in huis halen… Wij vertellen je waarom!

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

1. Keuzestress

Of je nu gaat voor zelfgemaakte kerstpasta, een klassieke panettone, een uitgebreid buffet, fijne groentebijgerechten, een mooi stuk vlees, een Italiaanse kerst of de ultieme borrelplank: in Het Grote Kerstnummer is aan alles gedacht. Zelfs de dagen na kerst en oudjaar zijn gecoverd; met YouTuber Nick Toet maken we de beste anti-katergerechten. Keuzestress is gegarandeerd!

2. Geen enkel excuus

Het grote nadeel van Het Grote Kerstnummer is dat er voor iedereen wat tussen zit. Hartig en zoet, vlees en vegetarisch, of je nu veel of weinig tijd hebt en veel of weinig in de keuken wilt staan: er zijn voor iedereen ideeën genoeg. Zo heb je geen enkel excuus om deze kerst niet te koken. Vervelend hè?

3. Kerst is te kort

In Nederland vieren we twee dagen kerst, soms drie als je kerstavond meetelt. Vier keer maximaal als je écht uitpakt en derde kerstdag ook viert. Maar daar houdt het toch echt mee op. Dat is best lastig voor degenen die Het Grote Kerstnummer heeft bestelt, want kerst is veel te kort om de 100 kerstrecepten te maken.

4. Je bent de Grinch

Wie niet van kerst houdt, moet ons kerstnummer zeker niet bestellen. Zo verzamelt de redactie ingrediënten voor dé borrelplank van het jaar, gaan we aan de slag met zes groentebijgerechten, bezorgt Vanja van der Leeden ons een Italiaanse kerst, gaan we aan de slag met zeevruchten, dekken we de tafel voor een onvergetelijke kerstbrunch en veel meer. Daar word je als Grinch niet blij van…

5. Verslavingsgevoelig

Met een magazine boordevol inspiratie kun je ervan uitgaan dat je heel wat nieuwe kooktechnieken leert, stylingtips voor de kersttafel krijgt en dat de recepten smaken naar meer. Wie Het Grote Kerstnummer koopt, kan erop rekenen de volgende Foodies ook in huis te willen halen. Let dus op, het kerstnummer kan een verslavende uitwerking op je hebben. Is dat bij jou het geval? Dan is er slechts één oplossing: neem een Foodies abonnement. En lees in elke editie over de laatste culitrends, de nieuwste kookboeken en inspirerende reportages.

Pre-order Het Grote Kerstnummer nu

Toch stiekem een beetje enthousiast geworden? Bestel Het Grote Kerstnummer dan vandaag nog. Want wanneer je het nummer vóór 29 oktober bestelt, ontvang je ‘m zonder verzendkosten. Wees er dus op tijd bij.

Heb je een abonnement op Foodies Magazine? Dan ontvang je Het Grote Kerstnummer vanzelf op de mat.

Je ontvangt Het Grote Kerstnummer rond 9 november 2023 als eerste in huis.

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

cover pre-order kerstnummer

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!