
De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen. Maar Het Grote Kerstnummer bestellen dat wil je echt niet hoor… Wij geven je vijf redenen waarom!
Lees verder na de advertentie
Het Grote Kerstnummer van Foodies
Het Grote Kerstnummer is nu te bestellen. De kerstvoorpret kan dus beginnen… Maar pas op: je wil Het Grote Kerstnummer eigenlijk niet in huis halen… Wij vertellen je waarom!
Het grote kerstnummer
De unieke editie van 2024€ 12.50- 90+ kerstrecepten
- Mix-and-matchkerstmenu
- Inclusief Jamie Oliver recepten

1. Keuzestress
Of je nu op zoek bent naar voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten of oogverblindende baksels: in het Grote Kerstnummer van Foodies vind je inspiratie voor alles. Zelfs de drankjes zijn gecoverd want Sjoerd Kist vertelt ons alles over wijn-spijscombinaties en nog veel, veel meer! Keuzestress is gegarandeerd!
2. Geen enkel excuus
Het grote nadeel van Het Grote Kerstnummer is dat er voor iedereen wat tussen zit. Hartig en zoet, vlees en vegetarisch, of je nu veel of weinig tijd hebt en veel of weinig in de keuken wilt staan: er zijn voor iedereen ideeën genoeg. Zo heb je geen enkel excuus om deze kerst niet te koken. Vervelend hè?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
3. Kerst is te kort
In Nederland vieren we twee dagen kerst, soms drie als je kerstavond meetelt. Vier keer maximaal als je écht uitpakt en derde kerstdag ook viert. Maar daar houdt het toch echt mee op. Dat is best lastig voor degenen die Het Grote Kerstnummer heeft bestelt, want kerst is veel te kort om de 90 kerstrecepten uit het blad te maken.
4. Je bent de Grinch
Wie niet van kerst houdt, moet ons kerstnummer zeker niet bestellen. Zo maken we een mix-and-match kerstmenu, gaan we voor makkelijke voorgerechten die tóch indruk maken, koken we de allerbeste kerstrecepten van Jamie Oliver, maken we zelf klassieke sauzen voor bij je kerstmenu, Daar word je als Grinch niet blij van…
5. Verslavingsgevoelig
Met een magazine boordevol inspiratie kun je ervan uitgaan dat je heel wat nieuwe kooktechnieken leert, stylingtips voor de kersttafel krijgt en dat de recepten smaken naar meer. Wie Het Grote Kerstnummer koopt, kan erop rekenen de volgende Foodies ook in huis te willen halen. Let dus op, het kerstnummer kan een verslavende uitwerking op je hebben. Is dat bij jou het geval? Dan is er slechts één oplossing: neem een Foodies abonnement (nu tijdelijk met korting!) en lees in elke editie over de laatste culitrends, de nieuwste kookboeken en inspirerende reportages.
Onze tips

5x favoriete kerstrecepten van bekende foodbloggers

Aha! Dus daar komt de traditie van het kerstdiner vandaan

How to: kerstkalkoen met vulling en jus

Espresso-martinitulband: hét coverrecept van Foodies’ Grote Kerstnummer

Foodies gaat aan de bak voor Pasen… en jij kunt meedoen!

Welke bijzondere paaseitjes zijn écht lekker? Wij deden de test

Waarom een Britse brunch precies is wat je nu nodig hebt

Dit is de reden dat iedereen deze maand massaal gaat brunchen
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.