Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Het Grote Kerstnummer van Foodies

Nu verkrijgbaar: Het Grote Kerstnummer van Foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het is eindelijk zover, Het Grote Kerstnummer van Foodies ligt in de winkels! Dit nummer boordevol inspiratie voor kerst mag je natuurlijk niet missen. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online.

Bestel hier Het Grote Kerstnummer van Foodies

Het Grote Kerstnummer van Foodies

In je pyjama loop je 25 december ’s ochtends de trap af. Je zet je kerstplaylist op, verwarmt de oven voor en rolt de croissantjes voor het ontbijt. Deze twee dagen staan in het teken van eten. Het ontbijt, de brunch, de borrel én natuurlijk het diner. In Het Grote Kerstnummer van Foodies vind je dit jaar volop inspiratie!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Yvette, Vanja & Emma

Hoe viert de culitop kerst dit jaar? We zetten Yvette van Boven, Vanja van der Leeden en Emma de Thouars in één keuken en samen koken ze hun favoriete kerstrecepten. Na het koken kletsen we nog even na aan tafel en leren we deze ultieme culi’s een stuk beter kennen.

Luxe menu’s

Om indruk te maken hoef je geen acht gangen te koken. Wij stelden voor jullie drie luxe menu’s samen, waarvan sommige gerechten goed vooraf te maken zijn. Met toppers als geglaceerde eendenborst, lasagne met lamsragù of millefeuille met hazelnootcrème. Lekker!

Redactie Foodies Magazine viert kerst

Ultieme kerstgerechten

Het ultieme kerstvoorgerecht is toch wel soep. Willem leert Bas bisque (kreeftensoep) maken. Ook vieren we weer kerst met de redactie en steken we onze favoriete gerechten van het afgelopen jaar in een kerstig jasje. Bao buns met tofu, gegrilde bavette en tarte tatin met pompoen.

En verder in Het Grote Kerstnummer van Foodies…

Leren we je vis in zoutkorst en de perfecte gebraden kip te maken, maken we een zoete borrelplank voor bij het ontbijt of de brunch, delen we de favoriete kerstgerechten van de redactie, koken we met restjes van het kaasplankje, delen we superveel kerstcadeautjes uit en veel, veel meer!

Cover Het Grote Kerstnummer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!