Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
nieuwe tony chocolonely

Holy Moly! Dit zijn de 3 nieuwe Tony Chocolonely

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Zelden worden we wakker met zulk lekker nieuws in onze mailbox! Tony verrast chocoladeland opnieuw met 3 nieuwe limited editions. Deze nieuwe tijdelijke repen zijn knapperiger, kruidiger en lekkerder dan ooit! Voor welke reep ga jij?

Sugar for my honey

Kruiden gecombineerd met chocolade; was Tony al eerder zo ingenieus? In hartige gerechten zagen we de combinatie honing en tijm al eerder en daarom weten we dat het een winning team is. De knapperige honeycomb en frisse tijm (ook nog eens van eigen bodem) combineert perfect met het zoete van de melkchocolade. Wij zijn extreem (maar écht) benieuwd!

nieuwe tony chocolonely

Add a little spice to your life

Nog zo’n nieuwe kanjer in het assortiment: witte chocolade met kurkuma chai en kokos. Even uitleggen: kurkuma chai is een mix van kurkuma, gember, kardemom en kaneel en dat klinkt als je het ons vraagt bijzonder goed. De witte chocolade is de zoetleverancier en de kokos zorgt voor een frisse toets. Na een hapje voer je in gedachten even weg naar het Verre Oosten.

nieuwe tony chocolonely

Peper in je reet- eh reep!

Houd je stoelleuningen maar vast als je dacht dat de vorige reep een pittige was! Deze limited edition van Tony laat je hartslag pas echt sneller slaan: pure chocolade met 51 procent cacao en chili fudge met roze peper. Dat moet er niet alleen fantastisch uitzien – roze spikkels in de donkere chocolade – maar ook knallend smaken. Wij zeggen: slokje (water) na ieder blokje!

Oh en een extra bonuspunt voor deze reep, want hij is helemaal vegan! Wie had er nog een excuus om geen chocolade te eten? Nee? Niet? Niemand? Dat dachten we al!

nieuwe tony chocolonely

Kiezen is voor watjes

We zien die zweetdruppeltjes op je voorhoofd: ‘Hoe ga ik hier nou tussen kiezen?’ Goed nieuws: hoeft niet! Ook dit jaar heeft Tony Chocolonely weer een ‘kadoosje’ waar ze allemaal in zitten. Wel zo makkelijk! Leuk om cadeau te geven aan je BFF of secret crush – of om natuurlijk lekker voor je zelf te houden. Ongelimiteerd genieten van de nieuwe Tony Chocolonely Limited!

De nieuwe repen zijn vanaf vrijdag 6 september 2019 tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR, Jamin, op Schiphol en in kado- en delicatessenwinkels. 

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!