Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
carrotcake

Homemade carrotcake op de paastafel bij Inge van den Hout

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Met Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ favoriete bloggers en meest creatieve thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept: bij Inge schuiven we aan voor een zelfgemaakte carrotcake met dragee eitjes, yum! 
https://www.instagram.com/p/BgQhW1Gjddu/?taken-by=ingevandenhout

Aan tafel!

Ik zou graag willen zeggen dat ik traditioneel ben opgevoed rondom Pasen. Maar nee, ik heb ongetwijfeld weleens paaseieren gezocht, alleen eerlijk toegegeven heb ik daar geen herinnering meer van. Mijn moeder zorgde wel altijd voor een mooi versierde paastak. En verder betekende Pasen bij ons thuis: met z’n allen rond de tafel genieten van een paasbrunch.
carrotcake

Traditie

Zondagochtend hielden we een brunch bij mijn ouders of het werd gourmetten bij mijn opa en oma. De brunches veranderde op latere leeftijd in een paasontbijt, want als horecameisje waren dit altijd de dagen dat er gewerkt moest worden. Nu zoveel jaar later, heb ik mijn eigen kinderen. We zoeken nog steeds geen paaseieren, maar er staat wel een paastak in de hoek van de kamer te stralen en ik werk nog steeds in de horeca, nou ja nu dan wel in de keuken.
carrotcake

Homemade

Terwijl ik kook voor anderen tijdens Pasen zorg ik natuurlijk voor wat lekkers in huis. Mijn homemade carrotcake mag dan ook niet ontbreken en is favoriet bij de mini’s. Eigenlijk ook bij mij 😉
homemade carrotcake
Je vindt mijn recept door hier te klikken. Happy Easter!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!