Advertentie
Met Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ favoriete bloggers en meest creatieve thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept: bij Inge schuiven we aan voor een zelfgemaakte carrotcake met dragee eitjes, yum!
https://www.instagram.com/p/BgQhW1Gjddu/?taken-by=ingevandenhout
Aan tafel!
Ik zou graag willen zeggen dat ik traditioneel ben opgevoed rondom Pasen. Maar nee, ik heb ongetwijfeld weleens paaseieren gezocht, alleen eerlijk toegegeven heb ik daar geen herinnering meer van. Mijn moeder zorgde wel altijd voor een mooi versierde paastak. En verder betekende Pasen bij ons thuis: met z’n allen rond de tafel genieten van een paasbrunch.
Traditie
Zondagochtend hielden we een brunch bij mijn ouders of het werd gourmetten bij mijn opa en oma. De brunches veranderde op latere leeftijd in een paasontbijt, want als horecameisje waren dit altijd de dagen dat er gewerkt moest worden. Nu zoveel jaar later, heb ik mijn eigen kinderen. We zoeken nog steeds geen paaseieren, maar er staat wel een paastak in de hoek van de kamer te stralen en ik werk nog steeds in de horeca, nou ja nu dan wel in de keuken.
Homemade
Terwijl ik kook voor anderen tijdens Pasen zorg ik natuurlijk voor wat lekkers in huis. Mijn homemade carrotcake mag dan ook niet ontbreken en is favoriet bij de mini’s. Eigenlijk ook bij mij 😉
Je vindt mijn recept door hier te klikken. Happy Easter!
Onze tips
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Redactie