Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor #iamfoodies: dit kookten jullie in februari uit het magazine

#iamfoodies: dit kookten jullie in februari uit het magazine

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Misschien nog wel leuker dan het maken van foodies vinden we het om jullie creaties te zien op social media. Als jij iets uit ons magazine kookt, doen we met de hele redactie dan ook spontaan een vreugdedansje. Benieuwd wat je medefoodies zoal maakten? We delen een paar van onze favorieten (en misschien staat jouw foto er wel tussen!)

1. Gestoomde aubergines met chili-olie

Niet alleen wij, maar ook jullie waren razend enthousiast over de recepten van Emma de Thouars. @cookingbetweethelines maakte de spicy aubergines in chili-olie. Benieuwd naar het recept? Ren dan snel naar de winkel om het Aziënummer van foodies te bemachtigen!

2. Bibimbap met spek en eieren

Wauw, de bibimbap van @adriennehoekman ziet er super goed uit. Leuk om te zien dat jullie zelf variaties maken om het recept naar eigen behoefte aan te passen. Zo gebruikte Adrienne bloemkoolrijst in plaats van gewone rijst.


3. Tofusaté

Ook de recepten van onze foodies friends vielen in de smaak. @Arnoutlie maakte deze tofusaté van Judith, die zij op Bali leerde maken.

4. Perfect buikspek

@Glenn_89_n wist wel raad met ons recept voor een heerlijk stuk buikspek. Wil jij ook weten hoe je jouw buikspek lekkerder maakt dan ooit? Lees dan onze tips.

5. Kung pao tofu

@Foxilicious.nl zag ons recept voor Kung Pao Chicken en dacht: ‘Dat moet ook vega kunnen!’ Ze maakte deze variatie met tofu en deelde een prachtige foto van het eindresultaat.

Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagram of website.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

NIEUW! Kung Pao tofu⁠ ⁠ Toen ik dit gerecht onlangs deelde in mijn stories kreeg ik heel veel DM’s met het verzoek om het recept zsm uit te werken. Jullie moesten er heel even op wachten, maar hier is ie dan hoor! Ik werd geinspireerd door @foodiesmagazine waarin een recept stond voor Kung Pao chicken. Dat moest ook zonder kip kunnen dacht ik en dat is echt mega goed gelukt, zeg ik heel bescheiden ?. ⁠ Kung Pao Tofu is een lekker Chinees smaakbommetje. In het recept deel ik ook hoe je de tofu lekker knapperig krijgt, want dat is natuurlijk het lekkerste bij dit gerecht. ⁠ ⁠ Dit recept ook proberen? Klik op de klikbare link in mijn insta profiel @foxilicious.nl.⁠ -⁠ -⁠ -⁠ Plank gekregen van @bowlsanddishes #kungpao #kungpaotofu #iamfoodies #kungpaochicken #Sichuan #chineesrecept #aziatischekeuken #nietmokkenlekkerwokken #roerbak #vegetarichewok #geenafhaalchinees #tofu #crispytofu #knapperigetofu⁠ #foxilicious #recept #veggielover #vegetarischekeuken #lekkervegetarisch #foodblog #vegetarisch #vegetarischrecept #lekkerrecept #kidsproof #recept #instafood⁠ ⁠

Een bericht gedeeld door Nienke Vos | Foxilicious (@foxilicious.nl) op

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!