Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Italiaanse speciaalzaken en delicatessen

Italiaanse speciaalzaken en delicatessen

In samenwerking met Lifestyle Media Group.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Amesi: Italiaanse delicatessen & meer

Dé Italiaanse delicatessen webwinkel voor (h)eerlij ke producten. Gemaakt volgens ambachtelijke recepten met veel liefde. Amesi laat je genieten van écht Italiaans eten van kwaliteit. Vol smaak voor mensen met smaak. De Italiaanse  delicatessen zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk of kerstpakket.

Aanbieding

Je ontvangt 10% korting op het gehele assortiment. Daarnaast ontvang je bij een bestelling van minimaal € 25,- gratis een heerlij k frambozen product uit Monti Cimini naar keuze. Vul de code “FOODIE” in bij het winkelwagentje. Nieuwsgierig? Bezoek Amesi en geniet van Italiaanse kwaliteit.

Italiaanse speciaalzaak Sogno di Pasta in Haarlem

De Nederlandse Patrick doet wat hij het liefste doet: zijn passie voor Italiaanse specialiteiten overbrengen aan zijn klanten in zijn eigen delicatessenzaak. Het is een droom om uit iedere streek een speciaal product aan te bieden die zelf worden geïmporteerd, waardoor een vakantie of een speciale herinnering aan Italië opnieuw wordt beleefd. De heerlijke sauzen die worden aangeboden zijn van Perche Ci Credo, een artisanaal bedrijf uit Salento, Italië. “Simpel, maar heerlijk” kenmerkt hun producten en bevatten geen conserveringsmiddelen en andere kleurtoevoegingen.

Aanbieding

Bij aankoop van drie Perche Ci Credo producten (vanaf 190 gram), 1 fles Le Salse Casarecce Madre cadeau t.w.v. € 4,99 op vertoon van deze pagina.
Zijlstraat 59, Haarlem of Sogno di Pasta.

Proef Italië bij Qualitalia

Sinds 1996 selecteren alle Qualitalia winkels specialiteiten van kleine streek producenten die trouw zijn gebleven aan hun omgeving en traditie. Met het keurmerk als logo willen zij garant staan voor kwaliteit en authenticiteit van de Italiaanse specialiteiten.

De winkels zijn kleine verkooppunten van jonge gepassioneerde ondernemers met een gecertificeerde basis kennis van de Italiaanse keukens. Alle aangeboden specialiteiten en producten zij n authentiek en van hoog kwaliteit. Elke week direct uit Italië bevoorraad!

Bezoek de delicatessen/lunchrooms That’s Amore in Den Haag, Il Tartufo in Delft, La Vita è Bella, Osteria Sala Federico en La Zia Maria in Rotterdam of Mattie’s Trattoria in Deventer.

Aanbieding

Op vertoon van deze pagina ontvang je een gratis klantenkaart t.w.v. € 9,50 met € 5,- tegoed. Inleverbaar in één van de verkooppunten. Met deze klantenkaart kun je punten sparen: € 50,- is 50 punten, wat gelijk staat aan € 2,50 korting! Kij k op Qualitalia.

qualitalia

qualitalia

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!