Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cadeau bij jaarabonnement: Jamie Oliver's nieuwste boek EEN

Cadeautje! Het nieuwste boek van Jamie Oliver bij 12x Foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Bij Foodies zijn we gek op kookboeken. Laat er nu net een nieuw kookboek van de fantastische chef Jamie Oliver aankomen. Om dat te vieren geven zijn nieuwe kookboek EEN cadeau als je nu een jaarabonnement op Foodies Magazine afsluit. Dat betekent dus 12x Foodies Magazine + EEN (t.w.v. € 32,50) voor maar € 62,50.

EEN van Jamie Oliver als eerste in huis

Klaar voor misschien wel hét kookboek van het jaar? Reserveer dan nu alvast Jamie’s nieuwste kookboek EEN, het ultieme gemakskookboek met simpele eenpansgerechten. Het boek van Jamie Oliver ligt nog niet in de winkels en komt pas in september uit. Bestel ‘m nu in combinatie met een jaarabonnement op Foodies Magazine en ontvang het nieuwste boek van Jamie Oliver als eerste in huis!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Jamie Oliver’s nieuwste boek EEN bij Foodies

Jamie Oliver, de favoriete chef van de lage landen, biedt met EEN het heerlijk kookboek vol met simpele gerechten. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Eén kookboek, heerlijk eten en blije gezichten gegarandeerd. Om het dit nieuwe boek te vieren hebben we een geweldige actie: Jamie Olivers’ nieuwste boek EEN krijg je nu cadeau bij een jaarabonnement op Foodies

Let op! De abonnementsactie loopt maar tot en met 11 september 2022. 

Bestel nu en ontvang 12x Foodies + het boek EEN van Jamie Oliver (t.w.v. €32,50) voor maar €62,50!

Jamie Oliver's nieuwste boek EEN

Benieuwd naar een sneak peek? Volgende week delen we drie recepten uit het boek, houd onze website in de gaten.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!