Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cadeau bij jaarabonnement: Jamie Oliver's nieuwste boek EEN

Cadeau bij jaarabonnement: Jamie Oliver’s nieuwste boek EEN

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Jamie Oliver is natuurlijk een van onze favoriete chefs. Zijn nieuwe kookboek EEN is uit in Nederland! Wil jij die niet missen? Sluit dan nu een jaarabonnement op Foodies Magazine af en ontvang Jamie Oliver's nieuwste boek EEN cadeau!

Jamie Oliver’s nieuwste boek EEN

Jamie Oliver, de favoriete chef van de lage landen, biedt met EEN het ultieme gemakskookboek met simpele eenpansgerechten. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Eén kookboek, heerlijk eten en blije gezichten gegarandeerd. Om het dit nieuwe boek te vieren hebben we een geweldige actie: Jamie Olivers’ nieuwste boek EEN krijg je nu cadeau bij een jaarabonnement op Foodies!

Let op! De abonnementsactie loopt tot en met 3 oktober 2022. 

Bestel nu en ontvang 12x Foodies + het boek EEN van Jamie Oliver (t.w.v. €32,50) voor maar €62,50!

Jamie Oliver's nieuwste boek EEN

Recepten uit Jamie Oliver’s EEN

Om alvast een beetje in de stemming te komen delen we drie heerlijke recepten uit het nieuwe kookboek EEN van Jamie Oliver. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke cheesecake of pappardelle met worst?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten en tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Cajun kip uit de oven

Deze kip uit de oven staat in een uur op tafel. Naast de malse kip voeg je zoete uien en paprika’s toe samen met fluffy rijst, yoghurt en rucola. Om je vingers bij af te likken!

> naar het recept: cajun kip uit de oven van Jamie Oliver

Cajun kip uit de oven

Pappardelle met worst

Deze papperdelle met worst uit het kookboek EEN staat snel op tafel. Misschien klinkt het gerecht wat simpel, maar dat is het zeker niet. De smaken zijn diep doordat je er een flinke scheur Chianti aan toevoegt. Eet smakelijk!

> naar het recept: pappardelle met worst van Jamie Oliver

Pappardelle met worst

Baked citroen cheesecake

Een boterige speculoosbodem, roomkaas en frambozen; dat klinkt toch als muziek in de oren? Gelukkig komt het allemaal samen in dit recept voor een baked citroen cheesecake van Jamie Oliver.

> naar het recept: baked citroen cheesecake van Jamie Oliver

Baked citroen cheesecake

Mis het niet:

Cadeau bij jaarabonnement: Jamie Oliver’s nieuwste boek EEN

EEN van Jamie Oliver wordt uitgegeven door Kosmos © Jamie Oliver Enterprises Limited (2022 ONE). Fotografie: © David Loftus, 2022; © Richard Clatworthy, 2022.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!