Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Barbecue

Jord Althuizen gasthoofdredacteur van Foodies Barbecue

Advertentie

Met het mooie weer in aantocht denk jij maar aan één ding: barbecueën! En met wie kan dat beter dan dé barbecueman van Nederland? In juni neemt Jord Althuizen het stokje van hoofdredacteur van Foodies over en deelt hij exclusief zijn beste tips, trucs, tools & recepten.

Foodies Barbecue

Nog even en de lekkerste geuren waaien weer over de schuttingen in Nederland! Het is bijna barbecuetijd en dus de hoogste tijd om je te verdiepen in dé trends van deze zomer. Met wie kan dat beter dan met dé barbecueman van Nederland, Jord Althuizen? Van de beste barbecuegear tot zijn favoriete restaurants en van zijn lievelings braadstuk tot zijn ultieme guilty pleasures. In de kookschool laat hij zien hoe je een groot stuk kalfspicanha omtovert tot een supermals stuk vlees, in een persoonlijk interview vertelt hij over zijn jeugd en hoe zijn liefde voor barbecueën is ontstaan en natúúrlijk krijgen we een voorproefje van zijn allernieuwste Smokey Goodness barbecueboek. Haal alvast de barbecue maar uit de schuur en stof hem goed af want met deze special in je handen ben je klaar voor een zomer ultiem genieten van de grill!

Pre-order Foodies Barbecue

Jord Althuizen

Jord Althuizen is wat ons betreft dé expert op het gebied van barbecueën. Hij schreef meerdere succesvolle kookboeken, presenteert diverse programma’s op televisie en heeft twee geweldige restaurants (Black Smoke in Antwerpen en Rotterdam). In juni is hij gasthoofdredacteur van Foodies en deelt zijn favoriete recepten, verhalen, tips & tools met jou! Verklaar het barbecueseizoen officieel als geopend met dit unieke barbecue-exemplaar. Kort samengevat; Foodies Barbecue mag je niet missen.

Jord Althuizen Foodies Barbecue

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!